RUS ORTODOKS KİLİSESİ ROSCO’DAN YARDIM İSTEDİ

RosCo ile Rus Ortodoks Kilisesi büynesindeki Voskresenskiy Novo-İyerusalimskiy Manastırın Onarım Vakfı arasında mali denetimin yapılması için bir sözleşme imzalandı. 

RosCo’nun yüksek vasıflı uzmanları, faaliyet özelliklerine ve mülkiyet türüne bakılmaksızın yardım isteyen herkese yardım ederler. Uzmanlarımızın portföyünde, hayır kurumları dahil olmak üzere çeşitli kuruluşlarda başarıyla tamamlanan mali denetimler mevcuttur. 

РПЦ (1).jpg

Voskresenskiy Novo-İyerusalimskiy Stavropigial Erkek Manastırın Onarım Vakfı’nı kurma inisiyatifi, Rusya Federasyonu’nun eski Cumhurbaşkanı D.A. Medvedev ve Moskova ve Tüm Rusya Patriği Aleksiy II’e aittir. Onların başkanlığında 20 Ekim 2008 tarihinde Vakfın ilk Mütevelli Heyeti toplantısı yapılmıştır. 

İlk Mütevelli Heyeti toplantısında konuşma yaparken Moskova ve Tüm Rusya Patriği Aleksiy II Novo-İyerusalimskiy Manastır’ın “Kutsal Topraklar imgesinin mekansal bir simgesi olarak” kurulan “manastır mimarisinin incisi”, “evrensel ortodoksinin hazinesi” olduğunu belirtti.