Rusya Denetleme Odası (SRO NP APR) 'Auditorskiye Vedomosti' dergisine muhasebe hizmetlerinin sunulması amacı ile RosCo Şirketi'nini görevlendirmiştir

'Auditorskiye Vedomosti' dergisine muhasebe hizmetlerinin sunacak olan şirketin belirleneceği ihalede RosCo Şirketi belirtilen hizmetleri sunmasına laik görülmüştür.

Компания «РосКо» успешно прошла конкурсный отбор по выбору поставщика на оказание бухгалтерских услуг Журналу «Аудиторские ведомости»

'Auditorskiye Vedomosti' dergisi hakkında

Rusya Denetleme Odası (SRO NP APR) 1997 yılında piyasaya sürülen derginin tek kurucusu ve sahibi durumundadır. 16 yıllık süre içinde dergi denetleme alanında önemli bir yeri olan en önemli peryodik yazılı medya kuruluşlarından biridir.

Derginin sayfalarında devamlı denetleme faaliyetinin en zor alanları ile ilgili çeşitli tartışmalar düzenlenmektedir. Dergideki yazarlar hem Rusya'daki hemde dünyadaki denetleme odaları tarafından takdir edilen büyük şirketlerin yöneticileri, devlet dairelerinin uzmanları, bölgesel idari dairelerinin uzmanları ve üniversitelerde öğretim faaliyetini sürdüren profesörlerdir.