RYSTAD ENERGY –RosCo’nun müşterisidir

RYSTAD ENERGY AS (Norveç) temsilcilik ofisi ile RosCo Şirketi arasında muhasebe ve hukuki hizmet sözleşmesi imzalanmıştır. Uluslararası alanda faaliyette bulunan birçok partnerimiz, Rusya’da danışmanlık  hizmet alanında, sunduğu hizmetlerin yüksek kalitesi ve uzun yıllardaki deneyimi ile RosCo Şirketi’ni tercih etmektedir.

 rystad-energy.jpg

RYSTAD ENERGY AS firmasının merkez ofisi 2004 yılında Norveç’in Oslo şehrinde açılmıştır. Sonradan ise şirket etkisini yurt dışına yayıp, İngiltere (Londra), ABD (New York, Houston), Rusya (Moskova), Güneydoğu Asya ve Afrika gibi ülkelerde birçok araştırma merkezi ve şubesi bulunmaktadır.

Şirket, pertor ve gaz endüstrisinde bağımsız danışmanlık hizmetlerini sunup, müşterilerine global veritabanı sunmasının yanısıra stratejik danışmanlık hizmetleri ve ürünlerin araştırılması hizmetlerini sunmaktadır. RYSTAD ENERGY petrol ve gaz araştırmalarını gerçekleştiren firmalar, bakım hizmetlerini sunan firmalar, yatırım şirketleri, yatırımcı bankalar ve çeşitli ülkelerin hükümetleri ile sıkı temas içinde faaliyetini sürdürmektedir.

RYSTAD ENERGY tarafından son 5 yıllık süre içinde 300’den fazla benchmark, iş geliştirme stratejisinin belirlenmesi, şirketlerin birleşmesi ve bölünmelerinin etkinlik derecelerinin belirlenmesi gibi birçok proje başarı ile yerine getirilmiştir.