SCM GROUP, HUKUK SORUNLARINI ROSCO YARDIMIYLA ÇÖZÜYOR

SCM Group, 1952'den beri ağaç işleme ve mobilya endüstrileri için takım tezgahları ve komple hatlar ve hizmetler üreticisidir. RosCo, bu şirketler grubuna, yabancı şirketin Rusya'daki temsilcilik ofisinin kapatılması da dahil olmak üzere çok çeşitli yasal hizmetler sunmaktadır.

логотип компании SCM GROUP .png

Yabancı şirketlerin temsilciliklerinin ve şubelerinin kapatılması, faaliyetimizin ana alanlarından biridir. Yıllarca süren başarılı çalışmalarda, prosedürde sağlam bir deneyim kazandık ve çalışanlarımız, belgelerin hazırlanması için güncel gerekliliklerini çok iyi biliyor.

Çok çeşitli malzemelerin (ahşap, plastik, cam, taş, metaller, kompozitler) işlenmesi için ekipman üretiminde dünya lideri, İtalya'da üç ana üretim merkezine sahiptir.

SCM Grubunun bünyesindeki şirketler dünya çapında faaliyet göstermektedir ve kendilerini mobilya, inşaat, otomotiv ve havacılık, gemi yapımı ve plastik işleme gibi çok çeşitli sektörlerden şirketler için güvenilir bir ortak olarak göstermişlerdir. Konsorsyumun son derece uzmanlaşmış işletmelerinde 4.000'den fazla kişi çalışıyor. Konsorsyum, beş kıtada temsil edilmektedir.

Yılda 20.000'den fazla ekipman üreten şirket, sektördeki en geniş dağıtım ağına ve kusursuz bir satış sonrası hizmete sahiptir.