“Barbecue” Restoran Zinciri RosCo Şirketini muhasebecisi olarak görevlendirdi

“Barbecue” restoran zincirine muhasebecilik hizmetlerin verilmesi başlanmıştır. RosCo Şirketin uzmanları tarafından muhasebe kayıtların tutulması, devlet vergi organlarına raporların zamanında verilmesi dahil olmak üzere restoranın Rusya’daki faaliyetleri ile ilgili muhasebecilik hizmetleri sunulmaktadır. Bunun dışında, Moskova’da bulunan şirketin yönetimine profesyonel danışmanlık hizmeti de sunulmaktadır.

barbeku.jpg

Zincirin Rusya’daki gelişme tarihçesi 2005 yılında “Ramstore” AVM’de ilk restoranın açılışından başlar. Şirketin konsepsyonu Türk mutfağının en yaygın yemeklerinin satışına dayalıdır. Zincirin restoranarı “fast food” kategorili yemekleri hazırlayan toplu yiyecek içecek servisini sunan işletmeler olarak pozisyonlandırılır.

Müşterilere çeşitli şiş kebaplar, dönerler, salatalar, ulusal sıcak yemekleri, hamurdan yapılan yemekler ve içecekler teklif edilir. Bütün ana yemekler taze ürünlerden direk müşteri siparişi üzerinde kömürde pişirilir, et yemekleri ise “Halal” olması şartıyla hazırlanır.

Zincirin restoranlarında Restaurant Pass adlı yemek kartı ve yemek fişi sistemi oluşturulmuştur. Bunların sayesinde şirketlerin elemanları için iş saatlerinde istedikleri yerde yemek yeme olanağı sağlanır.

Şu anda “Barbecue” zinciri bünyesinde Moskova’nın üç noktasında bulunan restoranlar çalışmaktadır (Aeroport, Tuşinskaya ve Maryina Roşa metro istasyonu).