Türk şirketi olan Rollmech Automotive RosCo ile sözleşme yaptı

RosCo Danışmanlık ve Denetim Şirketi uzmanlarının hesabında üstün ustalıkla çözülmüş birçok sorun ve başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiş birçok proje var. Danışmanlık şirketimize en çok yabancı yatırımcılar güvenir: Rollmech Automotive adlı bir Türk şirketi daha, Rusya Temsilcilik Ofisinin personel seçimi ile muhasebe hizmetini profesyonellere vererek RosCo’nun müşterisi oldu.

Rollmech-Automotive.jpg

Personel seçim süreci, her işletme faaliyetlerindeki başarısını doğrudan etkileyen çok önemli bir süreçtir. RosCo Danışmanlık ve Denetim, bu problemi üstün başarıyla çözer ve personeli müşterinin taleplerine ve isteklerine uygun olarak seçer.    

Rollmech Automotive, dinamik olarak gelişen bir Türk şirketi olup otomotiv endüstrisindeki ana oyunculardan biridir. Şirket, yurtiçi ve uluslararası otomotiv endüstrisi için hem kapsamlı sistemlerinin tasarımcısı hem de bunların tedarikçisi olarak hareket eder. 

Prestijli ödüller sayesinde Rollmech lider pozisyonunu sürekli doğrular. Zira 2017 yılında Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından düzenlenen etkinlikte Şirket ikinci oldu.