TÜRK ŞİRKETİ OLAN UET URAN INDUSTRIAL FACILITIES INC. ROSCO’DAN MALİ DENETİM SİPARİŞ ETTİ

Mali denetim yapılırken güvenli ve tecrübeli danışmanlık şirketlerinin hizmetlerinden yararlanmak en doğrusudur. Bu, yüksek kalitenin ve denetimin en kısa sürelerde yapılacağının garantisi olur.Türk Şirketi olan UET Uran Industrial Facilities Inc. Temsilcilik Ofisi, kendi iş itibarina önem verir ve uzun süreli başarıyı hedefler, onun için mali denetim için RosCo’yu seçti. 

Resmi sözleşme imzalandıktan sonra RosCo – Danışmanlık ve Denetim Şirketi uzmanları, mali denetim için hazırlıklara başladılar. Başkentin önde gelen şirketlerden biri olan RosCo, 15 yıldan uzun bir süre buyunca yerli ve yabancı şirketlerin finansal ve ekonomik faaliyetlerindeki her türlü alanında denetim hizmetlerini sunar. 

UET.jpg

UET Uran Industrial Facilities Inc., başlıca enerji, petrol ve gaz alanları olmak üzere endüstriyel inşaat alanında faaliyet göstermek üzere Ankara’da kurulan bir müteahhit şirketidir. 

Mayıs 2018’de UET Uran Industrial Facilities Inc., OHS kriterlerine dayalı atık sülfür genişleme projesinin değerlendirilmesi sonucunda ayın müteahhiti ödülünü aldı.