TÜRKİYE’NİN İNŞAAT SEKTÖRÜNDE FAALİYETİNİ SÜRDÜREN ŞİRKETİ İLK CONSTRUCTİON TRADE ROSCO’NUN MÜŞTERİSİ OLMUŞTUR

Danışmanlık sektörünün önde gelen şirketlerinden birisinin hukuk ve muhasebe uzmanları Türkiye’nin inşaat sektöründeki dev şirketlerinden birisinin Moskova şubesine imzalanan sözleşme kapsamında belirli hizmetleri sunmaya başlamıştır. Yabancı işverenler muhasebe ve hukuki destek alanında tamamı ile RosCo – Consulting & Audit’ Şirketi’ni tercih etmektedir. 

İLK-CONSTRUCTION-TRADE.jpg

İlk Construction Trade, Inc Şirketi Türkiye'de ve yurtdışında sanayi ve konut sektöründe altyapı ve proje inşaatı sektöründe faaliyetini sürdürme amaçlı kurulmuştur. Şirket’in ilk uluslarası ofisi Türkmenistan’ın Aşgabat şehrinde açılmıştır. 

Günümüz itibarı ile İlk Construction Trade, Inc Şirketi Orta Asya’nın en çok tercih edilen müteahhitlerinden birisi olarak kabul edilmektedir.

Şirketin dünyanın birçok ülkesinde (Rusya, Birleşik Arap Emirlikleri, Kazakistan, Türkmenistan, Azerbaycan, Haiti, Venezuela, Malezya) şubeler zinciri bulunmaktadır. İlk Construction Trade, Inc Şirketi’nin müşterileri arasında Hyundai, LG ve diğer benzeri dev şirketler bulunmaktadır.