TÜRKİYE’NİN ÖNDE GELEN GÜVENLİK SİSTEMLERİNİN ÜRETİCİSİ ROSCO’NUN MÜŞTERİSİ OLDU

Türkiye’nin ünlü güvenlik sistemleri üreticisi Kale Kilit, Rusya’daki Temsilcilik Ofisi için RosCo Danışmanlık ve Denetim Şirketi’ni yüksek vasıflı muhasebe ve hukuk hizmetlerinin tedarikçisi olarak seçti.

Kale-Kilit.jpg

Uygulama, yasal desteği ile aynı zamanda muhasebe hizmetlerini içeren hizmet paketinin, şirketlerin faaliyetleri üzerinde çok olumlu etkisini göstermektedir. RosCo uzmanları, iş süreçlerini düzenleyerek bunları daha verimli hale getirirler: muhasebe işlemleri becerikli bir şekilde düzenlenir, vergiler ve diğer zorunlu ödemeler doğru bir şekilde hesaplanır, para cezası, gecikme zammı, cayma tazminatı vb. riskleri minimize edilir. 

Türkiye’nin 500 büyük endüstriyel şirket arasında yer alan Kale Kilit Şirketi, gelişmiş korumalı kilitler dahil kilitler, vidalar ve aksesuarlar gibi güvenlik sistemlerinin geniş yelpazesini üretir. 

Kale Kilit, her yıl düzenli olarak ürünlerini 75 ülkelere ihraç eder. Şu an itibariyle, Kale Kilit markalı kilit ürünleri dünya çapındaki 100 mln’dan fazla kapıda takılmış bulunmaktadır.