REDMOND İÇİN GÖÇ HUKUKU HİZMETLERİ

Yakın geçmişten beri, bünyesinde yabancı uyruklu elemanları aktif bir şekilde çalıştıran REDMOND adlı bir büyük sanayi korporasyonu müşterimiz oldu. Göç mevzuatının uygulanması ve en yüksek kotanın alınabilmesi için REDMOND şirketi bu alanda en tecrübeli şirketlerden biri ile işbirliği yoluna girdi.

redmond_logo.jpg

REDMOND, 2006 yılında Rusya’da tescil edilen perpektif bir ticari markadır. REDMOND faaliyetlerinde yalnızca modern yaklaşımları uygular ve uzun yıllar boyunca sürdürülebilir gelişimi sergiler. 

Şirket, ileri teknolojilere özellikle dikkat göstermesi sayesinde en gelişmiş ev elektroniği modellerini düzenli olarak üretir. Bunun için REDMOND’un sürekli olarak çok sayıda yüksek vasıflı elemanlara ihtiyacı vardır. Şirket, başta profesyonel kadro çalıştırmak amacıyla bu uzmanların arayışını yalnızca Rusya’da bulunan adaylarla sınırlamıyor. 

RosCo uzmanları, yeni müşterimize uzak yabancı ülkelerden gelen yabancı uyruklu personelin şirkette kadrolu olarak çalıştırılması için etraflı bir destek sağlayacaklar, evrakların hazırlanması için yardım edecekler ve ilgili evrakların yetkili organlara sunulmasını kontrol edecekler.