DÜNYANIN EN BÜYÜK ELMAS ÜRETİCİLERİNDEN BİRİ ROSCO’NUN MÜŞTERİSİ OLDU

RosCo ile De Beers Şirketinin Rusya temsilciliği arasında göç hukuku alanında hizmetlerin verilmesi için bir sözleşme imzalanmıştır. Ünlü “pırlanta” şirketi, başkentin uzmanlarını tercih etti: RosCo uzmanlarının iyi imajı, üstün iş tecrübeleri ve yüksek iş nitelikleri sadece Rusya’da değil, uluslararası danışmanlık hizmetleri piyasasında da tanınmaktadır.

de-beers1.jpg

De Beers, doğanın en seçkin hediyelerinden biri olan elmasın aramasına yaklaşık 125 yıl önce başlamıştı. 1888 yılında De Beers Consolidated Mines isimli bir şirket kurulmuştur. Şu anda De Beers grubu, elmas arama ve üretim alanında ve seçkin mücevherler dahil kuyumculuk ürünlerinin tasarımı ve üretimi alanında dünyanın en ünlü şirketlerinden biridir. 

De Beers, 4Cs sistemini geliştirerek alanda ilk elmas ölçüm sistemini oluşturdu. Bu sınıflandırma süreci günümüzde de kullanılmaktadır. Bunun dışında, konsorsyum işlenmemiş elmasların süs eşyalarında kullanılması gibi özel yüksek sanatını geliştirdi. 

De Beers Diamond Jewelers isimli ilk kuyumcu mağazası Old Bond Street sokağında Londra’da açılmıştı. Şu anda Londra’daki mağaza aynı yerde çalışmaya devam ederken şirketin dünya çapındaki mağaza zinciri o zamandan bu yana 30 mağazaya kadar büyümüştür (Tokyo, New York, Pekin, Hong Kong vs.).