RUSYA’NIN SAVUNMA SANAYİ SEKTÖRÜNÜN ÖNDE GELEN TEDARİKÇİSİ “ROSCO”NUN MÜŞTERİSİ OLDU

 “NPTS “Ştandart” Limited Şirketi, “RosCo – Danışmanlık ve Denetim” Şirketine göç hukuku hizmetlerinden yararlanmak üzere başvurdu. Şirket uzmanları, yabancı uyruklu vatandaşları için iş sözleşmesinin yapılması, bulundukları adreslerinde kaydının yaptırılması, işe alındıklarına dair bildirinin yapılması gibi tam dosyanın hazırlanması ve resmi organlarıyla işbirliğinin kurulması için yüksek vasıflı hizmetlerini vermektedir.

Штандарт.jpg

“NPTS “Ştandart” Limited Şirketi, ROSKOSMOS, ROSATOM ve Rusya Federasyonu Savunma Sanayi Sektörü işletmeleri için güvenilir Elektronik devre elemanlarının tedarikçisidir. 

“NPTS “Ştandart” Limited Şirketi, 2009 yılında Rusya ve BDT ülkelerinin tüketicileri için elektronik ekipmanlarının ikinci tedarikçisi olarak kurulmuştur (RF Savunma Bakanlığının Askeri Temsilciliği kontrolü altında gerçekleştirilen tedarik işleri). 

“NPTS “Ştandart” Limited Şirketi, ROSKOSMOS, ROSATOM, RF Savunma Bakanlığı bünyesindeki işletmeleri için çalışmalarını sürdürmektedir. “NPTS “Ştandart” Limited Şirketinin hedefi, RF işletmelerinde kullanılan ekipmanların ve cihazların, kendi faaliyet kollarının geliştirilmesi ve bu yönde işverenlerle işbirliği kurulması sayesinde teknoloji ve rekabet gücü açısından geliştirilmesidir. 

“NPTS “Ştandart” Limited Şirketi, Avrupa ülkeleri, Çin ve ABD’nin güvenilir elektronik devre elemanlarının üreticilerinin resmi temsilcileri ile işbirliği içinde çalışmaktadır. 

Şirket bünyesinde çalışan Teknik destek ve Sipariş yönetimi bölümleri sayesinde ekipmanların komple tedariği dışında herhangi bir ürünün piyasada bulunmaması durumunda (örneğin, RF’a karşı uygulanan yaptırımlar yüzünden) ürünün tasarlanması ve imalatı sırasında mühendislik desteğinin verilmesine imkan sağlanır.