TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK ÜRETİCİLERİNDEN EVDEMA – ROSCO’NUN MÜŞTERİSİDİR

RosCo- Consulting & Audit şirketinin uzmanlarının büyük deneyimi ve profesyonellik anlayışı başkentin danışmanlık hizmet sektöründe oldukça değer görmektedir. Liderliğimizin ve olağanüstü başarılarımızın bir kanıtı olarak şirketimizin aldığı onur ödülleri ve birçok uluslararası etkinliğe katılması gösterilebilir. RosCo’nun geniş müşteriler portföyü her yıl yeni müşterilerin dahil edilmesi ile genişlemektedir: Türkiye’nin en büyük üretici firmalarından birisi olan EVDEMA ile muhasebe ve hukuki destek sözleşmesi imzalanmıştır.

EVDEMA.jpg

‘Tüketicilerin en yüksek oranda memnuniyeti’ sloganı ile EVDEMA şirketi yoluna 1972 yılında başlamıştır. 46 yıllık süre içinde Türkiye’nin en büyük dekorasyon ve iç tasarım mağazalarından biri olma başarısını göstermiştir. 9 şube, iki üretim tesisi ve deposunun sayesinde (toplam alanı 30 000 m2) EVDEMA tüketicilerinin taleplerini büyük ürün yelpazesi ile karşılık vermektedir. EVDEMA, Eczacıbaşı'nın en büyük münhasır bayisi olup, VitrA, Artema, Villeroy & Boch, Burgbard gibi dünya markalarının her türlü banyo grubu, seramik, armatür ve mutfak aksesuarlarının satışını gerçekleştirmektedir. 

Şirket 2014 yılından itibaren yüksek kalitedeki malzemeleri ve uluslararası teknolojileri kullanarak çevre dostu DU & KA duvar kağıdının üretimini gerçekleştirmektedir.