HUKUK ŞİRKETİ ROSCO, G7 GROUP'UN RUSYA'DA BANKA HESABI AÇMASINA YARDIMCI OLDU

Deneyimli uzmanlardan oluşan RosCo Ekibi, partneri olan G7 Group'un Rusya'da bir banka hesabı açmasına yardımcı oldu. RosCo avukatlarının profesyonel desteği sayesinde G7 Group, düzenleyici kurumun gerekliliklerini dikkate alarak gerekli tüm prosedürleri gerçekleştirebildi.

logo-G7.jpg

G7 Group, petrol ürünleri, kömür ve emtia ticaretinde uzmanlaşmış uluslararası bir şirkettir. Şirket 1995 yılında kuruldu. Yüksek kaliteli motor yakıtı, akaryakıt, yağlar ve madeni yağların bağımsız distribütörü, Çek Cumhuriyeti ve Orta Avrupa pazarlarındaki en büyük tedarikçilerin ortağıdır.

G7 (Shandong) Energy Co, Ltd. bir yan kuruluşu olup Çin'de ham petrol, petrol ürünleri ve kömürün bağımsız tedarikçisidir. G7 Group, Çin'deki devlete ait petrol rafinerileri ve enerji santrallerine güvenilir ve istikrarlı tedarik sağlamayı planlıyor.

G7 Group, Rusya Merkez Bankası'nın düzenlemelerini dikkate alarak Rusya'da bir banka hesabı açmaya karar verdi. Bu konuda RosCo hukuk firmasının profesyonellerinden yardım aldı.

Rusya'da bir banka hesabının açılması, G7 Group'un Rusya pazarında faaliyet göstermesini mümkün kılacak. Bu stratejik konum, şirketin Rusya Federasyonu'ndaki ortaklarıyla iş ilişkilerini güçlendirmesine ve uluslararası düzeyde rekabet gücünü artırmasına olanak tanıyacak.

RosCo, kurumsal hukuk alanında hizmet sağlama ve iş dünyasına yönelik hukuki destek sağlama konusunda uzmanlaşmış lider bir hukuk firmasıdır. Rusya'daki ve yurtdışındaki partnerlerimizi işbirliğine davet ediyoruz.