ROSCO, DIGISKY’E GÖÇ ALANINDA HUKUK HİZMETLERİNİ SUNAR

Ticari işletmeler için anahtar teslimi müzik ve bilgi markalaşma alanında dünyanın önde gelen oyunculardan biri müşterimiz oldu. DigiSky, perakendecilik, fitness endüstrisi, otelcilik ve bankacılık vb. gibi bir çok alanda faaliyet gösteren şirketlerin ticari markalarla ilgili Rusya’daki promosyon faaliyetlerini başarıyla sürdürür.

DigiSky.jpg

Bölgelerde kurulan geniş bir partnerlik ağı sayesinde Şirket, siparişleri günde yirmi dört saat haftada yedi gün alır. Servisini yoğun ve kaliteli bir şekilde verebilmek için şirket sürekli yüksek vasıflı personele ihtiyaç duyar. Bu ihtiyaç, gerekli kalifiyasyona sahip olan elemanların yurt dışından temin edilmesi ile kısmen karşılanır. Şirket, bu elemanların Rusya’nın göç mevzuatının taleplerine uygun olarak çalıştırılmasını istediği için RosCo Legal Advise şirketine bu konuda yardım almak üzere başvurdu.

Yapılan sözleşme kapsamında, uzmanlarımız yeni müşterimiz için komple hukuki desteği ve ilgili konularda hukuk danışmanlığını sağlarlar. Dilekçelerin ve diğer zorunlu dokümanların zamanında sunulması garanti edilmektedir.