ROSCO UZMANLARI CGTECH ŞİRKETİNİN RUSYA’DAKİ TEMSİLCİLİĞİNE HİZMET SUNMAYA BAŞLAMIŞLARDIR

CGTech şirketinin Rusya’daki temsilciliğine hukuki destek hizmet sözleşmesi imzalanmıştır. Modern ekonomideki birçok sektördeki en büyük şirketler, tartışılmaz pozitif itibarımız ve birçok yıllık faaliyete dayanan deneyime istinaden önde gelen danışmanlık şirketi RosCo-Legal Advice’i tercih ediyorlar.

CGTech.jpg

Sunulan hizmetlerin yüksek kalitesi ve profesyonellik anlayışından dolayı yabancı şirketlerin şubeleri RosCo’nun hukuk ve muhasebe uzmanlarını tercih etmektedir. İlk olumlu deneyimden sonra müşterilerimizin çoğu devamlı müşterimiz olarak bizimle çalışmayı devam ediyorlar. 

1988 yılında kurulan CGTech Amerikan şirketinin merkez ofisi İrwin (Kaliforniya) şehrinde bulunmaktadır. Şirketin uzmanlık alanı üretim için dijital kontrollü yazılımın (NC / CNC) modellemesi, kontrolü, optimizasyonu ve analizidir. 

20 yıldan fazla olan deneyimin sonucunda esas yazılım ürünü VERICUT® ürünü sektördeki standart haline gelmiştir. CGTech dünyanın birçok bölgesinde şubeleri bulunup, her türlü kapasitedeki şirketler, üniversiteler, özel okullar ve devlet kurumlarında kullanılması amacı ile VERICUT yazılımını sunmaktadır.