ROSCO HUKUKÇULARI ÖNDE GELEN ALMAN ŞİRKETİ OLAN FLIXBUS’A HİZMET VERMEYE BAŞLADI

FlixBus Şirketi ile RosCo – Danışmanlık ve Denetim Şirketi arasında hukuk hizmetleri sözleşmesi imzalandı. Alman iş adamları, RosCo’nun kusursuz iş itibarı ve Rusya piyasasındaki sağlam pozisyonları sayesinde Şirketimizi seçtiler. 

Önde gelen danışmanlık şirketimizin uzmanları, iş dünyasında yüksek profesyonellik, engin tecrübeler ve her müşteriye özel yaklaşımlarıyla tanınmaktadır. RosCo ile işbirliği yapmak, işletmenizi yetkin ve bilgili profesyonellerin ellerine vermek demektir. 

FlixBus.jpg

Münih’te 2013 yılında kurulan Alman Şirketi FlixBus, konforlu ve çevre dostu seyahatler organize eder ve Almanya’nın önde gelen şehirlerarası taşıyıcılarından biri olarak tanınmaktadır. 

2015 yılından itibaren FlixBus, Fransa, İtalya, Avusturya, Hollanda ve Hırvatistan’da otobüs ağları kurarak ve İskandinavya ülkelerine, İspanya’ya, İngiltere’ye veya Doğu Avrupa'ya yurtdışı düzenli seferler düzenleyerek uluslararası taşımacılık hizmetlerini de vermeye başladı. Kurulduğundan bu yana Şirket 100 milyondan fazla müşteriye hizmet verdi, bunlardan 40 milyon kişilik hizmet 2017 yılında verilmiştir.