ROSCO AVUKATLARI, MY NEW JOB DEVELOPMENT COMPANY’NİN KURULMASINA YARDIMCI OLDU

Yabancı ortaklı bir Limited Şirket kurma süreci belirli zorluklara neden olabilir, özellikle yeni bir Şirketin kurulmasında  Federal Vergi Servisi’nin Bölgelerarası Müfettişliği’ne sunulacak belgelerin hazırlanmasıyla ilgili nüanslar dikkate alınmalıdır. Herhangi bir hata, tescili reddetmek için resmi bir neden olarak gösterilebilir. Bu nedenle My New Job Development Company bu prosedürü RosCo’ya emanet etti.

логотип My new job Логотип .png

Şirketimiz avukatları, hizmeti zamanında ve yürürlükteki mevzuatın tüm gerekliliklerine uygun olarak yerine getirdiler. Yabancı şirketin kurucu belgelerinin ön kontrolü yapıldı, yeni bir tüzel kişiliğin tescili için gerekli belgelerin tercümeleri hazırlandı, Şirketin Birleşik Devlet Tüzel Kişiler Sicilinde tescilini teyit eden belgelerin alınmasına kadar her türlü hizmet sağlandı.

My new job platformu, personel piyasası katılımcılarının etkileşimde bulunduğu ve benzersiz işlevsellik sayesinde mevcut açık iş pozisyonlarının popüler iş arama sitelerinden çok daha hızlı bir şekilde kapatıldığı yenilikçi bir çevrimiçi hizmettir.

Sberbank, Lukoil, MTS, Megafon, Raiffeisenbank dahil olmak üzere onlarca lider şirket, şimdiden platformun kullanıcıları ve partnerleri oldu.