ROSCO AVUKATLARI, STAFFNAB ŞİRKETİNİN ÖZEL İSTİHDAM KURULUŞU AKREDİTASYONUNU ALMASINA YARDIMCI OLDU

Outstaffing, şirketlerin şişkin bir kadro yaratmadan tam verimiyle çalışmasına ve ayrıca personel kayıtlarının yönetiminden, sigorta ve diğer ödemelerden kurtulmasına olanak tanır. Bu hizmetin tüm avantajlarını göz önünde bulunduran Staffsnab Özel İstihdam Bürosu Ltd. Şti., özel bir iş ve işçi arama şirketinin kurulması ve outstaffing işinin başlatılması konusunda yardım almak üzere RosCo’ya başvurdu.

ООО ЧАЗ «Стаффснаб» Логотип.png

Nitelikli avukatlarımız, yeni müvekkilimizin Özel İstihdam Bürosunu tüm yasal gerekliliklere uygun olarak tescil etmesine yardımcı oldu.

Ancak özel istihdam büronusu öylece tescil ettirip hemen outstaffing hizmetleri sunmaya başlayamazsınız. Bu tür faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için akreditasyon gereklidir. RosCo’nun avukatları, özel istihdam bürosu için akreditasyon destekleme konusunda geniş deneyime sahiptir.

Bu nedenle, Staffsnab Özel İstihdam Bürosu Ltd. Şti. için belgeler tarafımızca hazırlandı ve Moskova Bölgesi Devlet Çalışma Müfettişliğine sunuldu. Kanunla öngörülen süre içinde (15 iş günü), Staffsnab Özel İstihdam Bürosu Ltd. Şti. özel istihdam kuruluşu olarak devlet akreditasyonu aldı. Bu bilgi, Federal Çalışma ve İstihdam Servisi’nin siciline kaydedildi.

Ayrıca, faaliyetleri başlatmak için RosCo uzmanları bir outstaffing anlaşması geliştirdi.