ROSCO AVUKATLARI, PRİME VERTİCAL MDD ÖZEL İSTİHDAM BÜROSU’NUN AKREDİTASYONUNUN ALINMASINDA YARDIMCI OLDU

Özel istihdam bürolarının akreditasyonu profesyonel bir yaklaşım gerektiren bir işlemdir. Bu nedenle Prime Vertical MDD Ltd. Şti., kadro dışı akreditasyon hizmeti için RosCo'ya başvurdu.

логотип компании. png.png

Avukatlarımız, müşteriye tüm ilgili konularda tavsiyelerde bulundu ve Özel istihdam bürosunun yasaların öngördüğü gerekliliklere uygun olarak tescil edilmesine yardımcı oldu.

Prime Vertical MDD Ltd. Şti., geri kazanılması zor petrol, kömür metan, kaya gazı rezervleri içeren toprak altı alanlarının geliştirilmesi için dikey, yönlü yatay kuyular için hareketli, kendinden tahrikli, ayarlanabilir tahrikli, blok modüler tasarımlı, eğimli direkli ve çok işlevli eğimli sondaj kulelerinin güç dönüşünü hareket ettirmek için bir kremayer ve pinyon yüzey mekanizmasına sahip en yeni çok işlevli eğimli sondaj kuleleri sınıfını yaratan ve uygun tasarım çözümleri ile üretime uygulayan teknolojik süreçlerin iyileştirilmesinde ve yapımında tanınmış bir liderdir.

Prime Vertical MDD Şirketi, Prime Vertical GmbH (Almanya) tarafından Rusya, BDT ülkeleri, Gümrük Birliği ülkeleri ve Avrasya Ekonomik Topluluğu ülkelerinde üretilen çok fonksiyonlu eğimli sondaj kulelerinin tek distribütörüdür.