ROSCO AVUKATLARI GREEN-PERS PEA'NIN AKREDİTASYONUNA YARDIMCI OLDU

Dış kaynak şirketi GreenPers, bir özel iş ve işçi bulma kurumunun akreditasyon bildirimini almak için RosCo'ya başvurdu. GreenPers şirketi, Rusya genelinde personel dış kaynak kullanımıyla uğraşmaktadır, yükleyiciler, yardımcılar, toplayıcılar ve işçiler ile nadir mesleklerin diğer uzmanlarını temin eder.

логотип ЧАЗ Green-pers.jpg

GreenPers, CDEK, Ozon ve Lenta gibi büyük şirketlerle işbirliği yapmaktadır. Personel dış kaynak kullanımı, Rusya'da aktif olarak gelişen ve ihtiyaçlarınız için mükemmel uzmanı bulmanızı sağlayan gelişmekte olan bir alandır.

Outstaffing lisansı almak, PEA'nın geliştirilmesinde zorunlu bir adımdır. PEA'nın faaliyetleri iki belge ile düzenlenir: 05/05/2014 tarihli ve 116 sayılı Federal Kanun ve 09/22/2018 tarihli ve 1129 sayılı RF GD. Özel kurumların akreditasyonu yapılırken, başvurudaki herhangi bir hata veya belge eksikliği başvurunun reddedilmesine neden olabileceğinden, prosedürün tüm inceliklerini gözönüne almak gerekir.

RosCo tüm nüansları bilir ve bu prosedürü gerçekleştirme konusunda geniş deneyime sahiptir. Çalışanlar, yasaların öngördüğü gerekliliklere uygun olarak PEA'nın kaydedilmesine yardımcı olacak ve ilgili tüm konularda tavsiyelerde bulunacaktır.