ROSCO AVUKATLARI BARENTS FUND YARDIM VAKFI'NIN KAYITINA YARDIMCI OLDU

NPO'nun kaydı, vakfın hayırseverlik faaliyetleri yürüteceği Murmansk şehrinde gerçekleşti.

Barents Fonu'nun temel amacı, zor yaşam koşullarındaki insanlara yardım sağlamanın yanı sıra vatandaşlara sosyal destek ve koruma sağlamaktır.

Kuruluş, sigorta ve emeklilik hizmetleri dışında diğer gruplara dahil olmayan diğer mali hizmetlerin sağlanmasıyla iştigal edecektir. OKVED kodu - 64.99.


Логотип БФ.jpg

RosCo'nun avukatları, gerekli tüm yasal hususları ve kar amacı gütmeyen kuruluşlar için mevcut Rus mevzuatının gerekliliklerini dikkate alarak bir fon kaydetme sürecine profesyonelce yaklaştı.

RosCo, çeşitli hukuki yapılara sahip tüzel kişiler ve bireysel girişimciler için hukuki hizmetler ve destek alanında güvenilir bir ortaktır. Şirket, ana faaliyetleri kar amacı gütmeyen kuruluşlara hukuki konularda destek vermektedir.

“Şirketimiz kar amacı gütmeyen sektördeki özel girişimleri desteklemekten gurur duyuyor. Bu tür projeler, Rusya'daki vatandaşlara yönelik hayırsever faaliyetlerin ve sosyal desteğin geliştirilmesine katkıda bulunuyor. RosCo ekibi, Barents Fonu kurucularına güvenlerinden dolayı teşekkür ediyor. Gelecekte ortağımıza danışmanlık hizmetleri vermeye hazırız” diyor RosCo genel müdürü Alena Alekseevna Talash.