Rosco'nun avukatları “Stena” yardım vakfının tesciline yardım ettiler

Vatandaşların sosyal desteği ve korunmasına yönelik “Stena” yardım vakfı 21 Haziran 2023'te Moskova'da kuruldu. Kâr amacı gütmeyen kuruluşun öncelikli faaliyetlerinden biri de özel bir operasyon sırasında yaralanan ve yaralanan Ruslara yardım sağlamak.

Vakıf, Kuzey Askeri Bölge gazileri için tam teşekküllü bir rehabilitasyon merkezi kurmayı planlıyor. Uzmanlar ve psikologlar, ülkenin önde gelen kliniklerinin desteğiyle eski askeri personelin sivil topluma uyum sağlamasına yardımcı olmaya hazır.

лого.jpg

Kâr amacı gütmeyen kuruluşun diğer faaliyet alanları:

  • spor, yaratıcılık ve bilişim alanlarında yeteneklerin geliştirilmesi de dahil olmak üzere yetimhanelere yönelik hedefe yönelik yardım;

  • StopDrug Halk Hareketi'nin desteğiyle çocuklarda uyuşturucu bağımlılığıyla mücadeleye yardım.

RosCo uzmanları, Duvar organizasyonunun tüm resmi prosedürleri makul bir süre içinde gerçekleştirmesine yardımcı oldu: belgelerin geliştirilmesi ve ilgili departmanlara sunulmasından, kurucu belgelerin Adalet Bakanlığından alınmasına kadar.

Kuruluşa NACE kodu 64.99 "Sigorta ve emeklilik hizmetleri hariç, diğer gruplara dahil olmayan diğer finansal hizmetlerin sağlanması" atandı.