NINHUA GROUP CO., LTD. ŞİRKETİ İLE RUSYA’DA HUKUK VE MUHASEBE HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Yabancı müşterilerimizin sayısı ünlü Hong Kong’lu üretici markası sayesinde artmıştır. Ninhua Group co., Ltd. Şirketinin Rusya Temsilciliği ile hukuk ve muhasebe hizmetleri sözleşmesi imzalanmıştır.

Ninhua-Group.jpg

Şirket, hem Çin pazarında hem de diğer ülkelerin pazarlarında uzun yıllara dayanan tecrübelere sahiptir. Şirket, bakır boruları, havalandırma ve klima sistemleri için soğutucu akışkanları ve yedek parçaları üretir. Ürünlerin kalitesi çeşitli sertifikalar ve ulusal ve uluslararası ödüllerle kanıtlanmaktadır. 

Ninhua Group co., Ltd., yurt dışında lojistik merkezlerini ve depoları yaparak veya kiraya alarak, yerel elemanları işe alarak yurt dışı şube ağını aktif bir şekilde geliştirmektedir. Açılan temsilciliklerin kesintisiz faaliyetlerini sağlamak ve bulunduğu ülkelerin mevzuatına uymak için şirket bu ülkelerde bulunan ihtisas firmalarla işbirliği içinde çalışır. 

Rusya’daki şube için ilgili alanda en tecrübeli ve profesyonel bir şirket olan RosCo Şirketi seçilmiştir. Ortak çalışmalar esnasında müşteriye komple hukuk hizmetleri ile etraflı muhasebe hizmetlerinin sunulması planlanmaktadır.