“MISR” ADLI EN BÜYÜN MISIRLI BANKA İLE İŞBİRLİĞİ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

“RosCo” Şirketinin sürekli müşteri listesine en büyük mısırlı kredi kurumunun temsilciliği eklenmiştir. Danışmanlık şirketi uzmanları, “MİSR” Bankasının Rusya Şubesine muhasebecilik hizmetlerini verecekler. 

BANQUE-MISR_2.jpg

 

Banque Misr 1920 yılında Mohamed Talaat Harb Paşa tarafından ilk tamamen mısırlı ortaklı bir banka olarak kurulmuştur. Şu anda kurum finans, sanayi, turizm, gayri menkul, tarım, iletişim ve bilgi sektörlerinde toplam 172 projede yer almaktadır. 

Bunun dışında, Banque Misr Mısır’da çeşitli hisse senedi ve tahvillerden oluşan yatırım portföyü olarak bir çok büyük yatırım fonunu kurmuştur ve Global Finance ve Cash Management Awards tarafından verilen bir çok ödül kazanmıştır: “Afrika ve Yakın Doğu Bölgesinde En İyi Sermaye Piyasası Fonu Sağlayıcısı” (2009, 2010), “Yakın Doğu Bölgesinde En İyi Sermaye Piyasası Fonu Sağlayıcısı” (2008, 2012, 2013 ve 2014) ve “Yakın Doğu Bölgesinde En İyi Sermaye Piyasası Kısa Vadeli Yatırım / Fon Sağlayıcısı” (2015). 

Banque Misr, Bloomberg tarafından hazırlanan 2014 yılının 4. çeyreğine ait raporunda Yekın Doğu ve Kuzey Afrika Bölgesinin sendikasyon kredisi piyasasında en iyi banka olarak belirlenmiştir. Banque Misr, Mısır ve Kuzey Afrika Bölgesinde uluslararası bilgi güvenliği standartlarını uygulayan ilk bankadır. 

Bankada yaklaşık 12 500 uzman çalışmaktadır. Banka, 7 milyon kişilik müşteri portföyüne, toplam 15 milyar EGP tutarındaki ödenmiş sermayeye ve dünya çapında 500’den fazla şubeye sahiptir.