ZKTeco Temsilcilik Ofisi için RosCo hukukçularını seçti

Biyometrik verifikasyon alanında lider olan Çin Şirketi ZKTeco, hukuk hizmetlerinin güvenilir ve sorumluluk bilen tedarikçisi olarak RosCo Danışmanlık ve Denetim Şirketini seçti. Danışmanlık şirketinin hukukçuları, ZKTeco Rusya Temsilcilik Ofis faaliyetlerinin Rusya Federasyonu mevzuatına uygun olarak yürütülmesi için profesyonel hukuki destek hizmetlerini sunacaklar.

ZKTeco.jpg

2007 yılında kurulan ZKTeco, biyometrik verifikasyon alanında en büyük Çinli şirkettir. Şu anda yaklaşık 1000 kişilik araştırma ve geliştirme kadrosu dahil olmak üzere ZKTeco bünyesinde dünya çapında toplam 3500 eleman çalışıyor. Dongguan şehrinde bulunan şirketin merkez ofisi modern üretim tesislerine sahip olup Xiamen şehrindeki merkezi bünyesinde ise kurumsal yazılım veritabanı ve yenilikçi çözümler geliştirme merkezi kurulmaktadır. 

ZKTeco, Silikon Vadisi, Avrupa, Güney Kore, Xiamen, Dalian, Shenzhen, Hangzhou vb. yerlerde çeşitli bilimsel araştırma, proje ve yenilikçi merkezlere sahiptir. Çin’in büyük şehirlerinde ve dünyanın bölgeleri ile ülkelerinde Şirketin geniş satış kanalları ve servis ağları faaliyet göstermektedir.