Hakkimizda haberler - sayfa 16

А43-37118 / 2019 nolu anlaşmazlık duruşması sonrasında RosCo avukatları, müvekkilin 100.000 ABD Doları tutarında anlaşmazlığı çözümüne  yardımcı oldu.
Mahkeme kararını uygulama prosedürü, uzun ve tatsız bir prosedürdür, çünkü çok az kişi gönüllü olarak kararları uygular ve icra memurları hiç çalışma coşkusu göstermez. MAYT-YUG Şirketi de bunu çözmek için RosCo’ya başvurdu.
Ex-Cle Şirketi, 20 yılı aşkın bir süredir iş geliştirme için teknolojik çözümler geliştirmektedir. RosCo, Rusya’daki banka hesabını destekleme konusunda Güney Amerika şirketine hukuki hizmetler sunmaktadır.
Sesderma Kozmetik Şirketi, 1989 yılında dermatolog-doktorlar tarafından kurulan ve bugünlerde en çok aranan profesyonel kozmetik markalarından biridir. İspanyol markası, göç hukuku alanında hizmet sağlanması için RosCo ile bir anlaşma imzaladı.
Tüzel kişilerin ve bireysel girişimcilerin iş akışındaki herhangi bir değişiklik, etkin bir tasarım gerektirir. Bu nedenle SELEK, RosCo’ya yöneldi. Uzmanlarımız, Birleşik Devlet Tüzel Kişiler Sicilindeki şirket hakkındaki bilgileri değiştirmek için hukuki hizmetler sunmaktadır.
Uzman geliştirme şirketi olan RosEuroCity, bu süreci optimize etmek için RosCo’ya başvurdu ve bunun sonucunda muhasebe hizmetleri, yani kadro dışı (outstaffing) muhasebe personelinin hizmetleri için bir anlaşma imzalandı.
SCHOMBURG, yapı kimyasalları üreticisidir. RosCo uzmanları, KDV için masraf kabulü ve KDV ödemesi konusundaki danışmanlık dahil olmak üzere Alman şirketine,  denetim danışmanlığını sürekli olarak başarıyla sağlıyor. 
1996 yılında kurulan Türkiye’nin önde gelen aydınlatma ekipmanları üreticilerinden biri olan HEPER, hukuk ve muhasebe hizmetleri için RosCo’ya başvurdu. 
A40-23544 / 2019 No’lu Tahkim davası, çıkarları RosCo avukatları tarafından savunulan yabancı bir şirket olan Davalı lehine sonuçlandı. Davacı olan Rus şirketi kaybetti.
Küresel iş havacılığı pazarında önemli bir oyuncu olan ArcosJet, akreditasyon konularında RosCo ile işbirliği yapar. Rusya’da yasal olarak çalışmak için, yabancı bir kuruluşun temsilciliğinin bir takım yasal gereklilikleri yerine getirmesi gerekir.
1 14 15 16 17 18 44