Hakkimizda haberler - sayfa 26

RosCo- Consulting & Audit şirketinin kalifiye uzman personeli tıbbi kimya ve biyoloji alanlarında önemli ve tanınmış araştırma aktivitelerinin uygulanmasına yardımcı olmaktadır. Geniş müşterileri portföyümüze bir yenisi daha dahil olmuştur: Asinex uluslararası şirketinin temsilciliği RosCo ile hukuki hizmet sözleşmesini imzalamıştır.
Polonya Organika Grubu Moskova ofisi ile göçmen hukuku alanında hizmet sunumu için bir sözleşme imzalandı. Yabancı şirketler geleneksel olarak “RosCo Legal advice”in çalışanlarının engin tecrübesine ve tartışmasız profesyonelliğine öncelik vermektedir. Aynı zamanda Rusya Federasyonu'nun önde gelen danışmanlık organizasyonunun müteşekkir müşterileri arasında, iç pazara yeni girenler ve Rusya Federasyonu'nda yıllardır Organika gibi çalışan sirketler vardır. 
Mısır tekstil fabrikası Sehely Textile – temsilciliği Toalla Tekstil şirketi ile sözleşme imzalanmıştır. RosCo-Legal Advice uzmanları göç hukuku sektöründe hizmetlerin sunulması konusunda yükümlükleri üstlendiler.
“RosCo” ve “Atlasjet havacılık” anonim şirketi başarılı işbirliğine devam ediyor: Rusya'daki faaliyetlerin yasal olarak desteklenmesi için bir sözleşme imzalandı. Mart 2018'de, danışmanlık şirketinin deneyimli muhasebecileri, kendilerini Havacılık şirketinin Rus temsilciliğinin hesaplarını tutmaya adamışlardır.
HTC Corporation, Rus temsilcilik ofisi hukuksal hizmetleri için RosCo'ya başvurdu. Tanınmış danışmanlık şirketi Rusya pazarına yeni giren nispeten genç şirketlerin yanı sıra Rusya Federasyonu topraklarında aktif olarak faaliyet gösteren büyük uluslararası şirketler tarındanda tercih edilir duruma gelmiştir. 
RosCo'nun çözüm ortakları ve müşterileri arasında yüksek profesyonellik ve uzmanlık nedeniyle, sadece sanayi, ticaret değil, aynı zamanda Rusya'da finansal ve ekonomik faaliyetler yürüten danışmanlık kuruluşlarıda bulunmaktadır. Kore hukuk firması KYUNGYEON “RosCo- Danışmanlık ve Denetim” ile işbirliğine başladı. 
Yahudi Ajansı'nın Rusya temsilciliği, hukuk hizmetlerinin sağlanması için “RosCo-Legal Advice” ile anlaşma imzaladı. Şube yönetimi, Rusya Federasyonu'ndaki Ekibi, hukuk ve muhasebe alanında nitelikli uzmanlardan oluşan danışmanlık şirketi ile uzun vadeli işbirliği beklentilerini çok takdir ediyor. bu yüzden dahada fazla yabancı yatırımcılar için, işlerini RosCo'ya emanet etmeyi tercih etmektedir.
Güney Koreli otomobil birliği şubesi “Sehun”, “RosCo - Danışmanlık ve Denetim” sirketini göçmen hukuki alanında yüksek nitelikli yardımcı olarak seçti. Moskova temsilciliğinin faaliyetlerine eşlik eden danışmanlık şirketinin hukukcuları mükemmel bir ticari itibara sahiptir - uzun yıllar başarılı bir çalışma, geniş bir müşteri bazası ve müşterilerinin minnettarlık bildirimleriyle onaylanmıştır. 
RoCo Şirketi, İtalyan-Rus Ticaret Odasının Moskova Temsilciliğine muhasebe ve vergi danışmanlığı hizmetlerini vermeye başladı. RosCo’nun vasıflı uzmanları her işletmenin isviçre saatleri gibi kusursuz ve kesintisiz bir şekilde çalışması için elinden geleni yapıyorlar. Uzun yıllar boyunca şirket Rusya’nın danışmanlık pazarında lider pozisyonlarını korumaktadır.
X-Fit ile RosCo – Danışmanlık ve Denetim arasında muhasebe alanında danışmanlık hizmet sözleşmesi imzalandı. Şirket uzmanlarının yüksek profesyonelliği, geniş tecrübeleri ve kapsamlı iş bağlantıları sayesinde Rusya’nın iş adamları genellikle RosCo’yu seçerler. Önde gelen danışmanlık şirketinin temel rekabet avantajları – iyi koordine edilmiş bir ekip ve faaliyet başarısının ekonomik faktörlerden bağımsızlığıdır.
1 24 25 26 27 28 44