Hakkimizda haberler - sayfa 28

RosCo – Consulting & Audit uzmanları Kuk-Russia Limited Şirketi’ne yüksek seviyeli hizmetleri sunmaya başlamıştır: Avusturyalı şirketin Rusya’daki temsilciliği vergilendirme alanında danışmanlık hizmetlerimizden yararlanmak için başvurmuştur.
“Belenergoremnaladka” A.Ş. Temsilciliği “RosCo – Danışmanlık ve Denetim” Limited Şirketi’ne hukuk alanında profesyonel hizmetlerinden yararlanmak üzere başvurdu. Önde gelen danışmanlık şirketinin tecrübeli uzmanları Rusya’daki Moskova Şubesinin akreditasyon işleminin gerçekleştirilmesi için yardımcı oluyor.
“Dağ Kayağı Endüstrisi Geliştirme Sektöründe Şirketler Birliği” TOK ile “RosCo” Şirketi arasında uzun süreli muhasebecilik anlaşmasını imzaladılar. “RosCo”nun seçilmesi, güvenilir partner imajı, yetkili muhasebeciler, vergi organları ve bütçe dışı resmi fonlar ile işbirliği tecrübesi gibi bir çok faktöre bağlıydı. 
Demaclenko GmbH adlı bir Alman şirketi, “RosCo – Legal Advice” Şirketine hukuk hizmetlerinden yararlanmak üzere başvurdu. Şirket yönetimi, Rusya devlet organlarıyla işbirliği kurulması ve evrakların düzgün bir şekilde düzenlenmesi için “RosCo” Şirketini seçti.
China Certification & Inspection Group’un yönetimi, hukuk hizmetlerimizden yararlanmak üzere RosCo’ya başvurdu. Evrak düzenleme ve RF devlet organlarıyla işbirliği yapma konusunda başarıyla sonuçlandırılan periyodik desteğimiz sayesinde, Çinli partnerlerimiz, RosCo Danışmanlık Şirketinde çalışan uzmanların yetkili olduğuna ikna oldu. 
İtalyan şirketler genellikle güvenli ve zamanın sınavından geçmiş danışmanlık şirketleriyle çalışmayı tercih ederler. “Leitner GmbH” Limited Şirketi RosCo’nun hukuk hizmetlerinden yararlanmak üzere şirketimize başvurdu. LEITNER ropeways’ın Rusya temsilciliği ile RosCo Consulting&Audit arasında sağlam bir iş ilişkisi kurularak Rusya’nın ekonomisine katkı sağlandı.
Eastcom Ltd.’nin (Çin) Rusya Temsilciliği ile işbirliği kuruldu: göç hukuku alanında hukuk hizmetleri sözleşmesi imzalandı.
Sporcu besinleri, vitamin ve zayıflama ürünlerinin tanınmış üreticisi BioTech USA, yüksek vasıflı muhasebe hizmetlerinin tedarikçisi olarak RosCo’yu seçti. Biotech Nutrition Limited Şirketi müdürü Rusya’daki şirket temsilciliğine muhasebe hizmetlerinin sağlanması için bir sözleşme imzaladı.
Dünyanın en eski şirketleri RosCo’da çalışan profesyonel hukukçuları tercih ederler: REGGİANİ S.P.A. İLLUMİNAZIONE A.Ş.’nin Moskova Temsilciliği, sektöründe liderliğini koruyan danışmanlık şirketimize hukuk hizmetlerimizden yararlanmak üzere başvurdu.
“NPTS “Ştandart” Limited Şirketi, “RosCo – Danışmanlık ve Denetim” Şirketine göç hukuku hizmetlerinden yararlanmak üzere başvurdu. Şirket uzmanları, yabancı uyruklu vatandaşları için iş sözleşmesinin yapılması, bulundukları adreslerinde kaydının yaptırılması, işe alındıklarına dair bildirinin yapılması gibi tam dosyanın hazırlanması ve resmi organlarıyla işbirliğinin kurulması için yüksek vasıflı hizmetlerini vermektedir.
1 26 27 28 29 30 43