Hakkimizda haberler - sayfa 25

Doğru personel seçimi ve düzgün personel kayıt çalışmalarının yapılması, Şirketlerin sürdürdüğü ticari ve mali faaliyetini direk etki etmektedir. Bundan dolayı birçok şirket bu konudaki desteğin yapılması amacı ile RosCo- Consulting & Audit gibi güvenilir danışmanlık şirketlerine başvurmaktadır. PASKAL MEDİKAL Limited Şirketi bize personel denetimi hizmetlerinin sunulması başvurusunda bulunmuştur: RosCo’nun deneyimli uzmanları şirketin personel yapısını ve potansiyelini incelemesi ve analizi sonucunda müşterilerimize bu alanda danışmanlık hizmetini vermektedir.
RosCo- Consulting & Audit uzun süre önce kendisini rus ve yabancı şirketlerin deneyimli, profesyonel ve yüksek uzmanlık seviyesine sahip olan partneri olarak göstermiştir. Müşterilerimiz arasında meşhur ticari, sanayi ve inşaat sektöründeki şirketlerin yanısıra birçok diğer kurum da mevcuttur. Yalta Uluslararası Ekonomi Forumun idaresi RosCo ile denetim hizmetlerin sunulmasına dair sözleşme imzalamıştır.
RosCo- Consulting & Audit şirketinin uzmanlarının büyük deneyimi ve profesyonellik anlayışı başkentin danışmanlık hizmet sektöründe oldukça değer görmektedir. Liderliğimizin ve olağanüstü başarılarımızın bir kanıtı olarak şirketimizin aldığı onur ödülleri ve birçok uluslararası etkinliğe katılması gösterilebilir. RosCo’nun geniş müşteriler portföyü her yıl yeni müşterilerin dahil edilmesi ile genişlemektedir: Türkiye’nin en büyük üretici firmalarından birisi olan EVDEMA ile muhasebe ve hukuki destek sözleşmesi imzalanmıştır.
Türk «UBS Havalimanı Sistemleri» şirketi “RosCo - Danışmanlık ve Denetim” Şirketine profesyonel hukuki hizmetlerinden yararlanmak üzere başvurdu. Başkent piyasasında lider konumda olması ve danışmanlık kuruluşunun değişmez olumlu itibarından dolayı müşteri ülkemizde finansal ve ekonomik faaliyetler yürütmek için «RosCo» muhasebecilerini ve hukukcularını seçti.
“Nashe Kino” şirketi, “RosCo- Danışmanlık ve Denetim” şirketi ile göçmen yasası alanında hizmet sunumu için bir sözleşme imzaladı. Uzun yıllar boyunca Rusya Federasyonu sınırları içinde çalışmak isteyen yabancı yatırımcılar ve çalışanlara profesyonel yardımlarla yakından bağlantılı olan Rosco consulting uzmanlarına, göçmen faaliyetleri ile ilgili tüm soruların çözümünde güvenebilirliğini göstermektedir. 
Korenin en büyük BİO-gıda şirketlerinden birisi Daesang danışmanlık hizmetlerin sunulması için deneyimli ve güvenilir partner olarak RosCo-Legal Advice’i tercih etti. Rusya’daki temsilciliğine hukuki destek sözleşmesini imzalaması ile yeni müşterimiz hukuki destek hizmetlerin sunulması konusunda 10 yıldan uzun süredir başkentin önde gelen şirketin personeline güvendiğini göstermiştir.
Dış kaynak kullanımını seçen herhangi bir işletmenin iyi bir seçim yapabilmesi için bir tedarikçinin sağladığı kapsamlı bir hizmet paketinden yararlanması gereklidir. Bunun sonucunda işlerin daha hızlı yerine getirilmesi, vakit ve emek tasarrufu ve de müşterinin muhasebe, hukuk departmanları ve idarecileri ile daha hızlı ve verimli temas kurulması sağlanmaktadır. Geda şirketinin Moskova temsilciliği tüm hizmetlerin sunulmasını Rusya’nın en saygın ve güvenilir şirket olan RosCo- Consulting & Audit’e emanet ederek bu yolu tercih etmiştir: Aramızda hukuki ve muhasebe hizmetlerin sunulmasına dair sözleşme imzalanmıştır.
RosCo-Legal Advice müşterileri arasında yüzyıllık geçmişi ve dünya piyasasında büyük deneyimi bulunan birçok Avrupa şirketi bulunmaktadır. Bu şirketlere, hukuki destek sözleşmesini imzalayan, en köklü İskoçyalı şirketlerden biri Howden dahil oldu. Dünya piyasasında çalışma azmi, gayretleri ve sürekli gelişimi sayesinde birçok başarı elde eden Avrupadaki partnerlerimiz aynı özelliklere sahip olan RosCo gibi rus partnerlerine de değer vermektedir.
Bilgi teknolojileri sektöründe faaliyetini sürdüren en büyük Türk şirketlerinden bir yenisi, muhasebe ve hukuki destek hizmet başvurusunda bulunarak RosCo’nun müşterisi olmuştur. Bu durum, dış kaynak prensibi kapsamında şirketimizin uzmanlarının Şirket’in Rusya’daki faaliyetini yüksek seviyede destekleme yükümlüklerini üstlendiği anlamına gelmektedir. Yüksek seviyede güvenin oluşmasının nedeni, danışmanlık şirketimizin değişmeyen olumlu itibarıdır. Birçok müşterimizin bize kendilerine yapılan tavsiyeler sonucunda başvurduğu sır değildir.
RosCo-Legal Advice ile Merom FGP. Ltd. (İsrail)’in Rusya’daki temsilciliği arasında hukuki hizmet sözleşmesi imzalanmıştır. RosCo şirketinin bünyesinde alanında uzman olan yüksek uzmanlık seviyesindeki profesyoneller çalışmaktadır. Danışmanlık şirketimizin hukuk departmanının personeline güvenebilirsiniz – personelimiz en zor detayları bile yüksek kalitede ve en hızlı şekilde çözmektedir.
1 23 24 25 26 27 44