Hakkimizda haberler - sayfa 26

Concord Engineering Avusturya Holding Şirketinin Rusya Temsilciliği, RosCo – Danışmanlık ve Denetim Şirketi ile bir hukuk hizmetleri sözleşmesini imzaladı. Holding yöneticileri, Rusya’nın önde gelen danışmanlık şirketlerinden birinde çalışan uzmanların kalifikasyonuna ve yetkilerine tamamen güveniyor.
RosCo – Legal Advise ile Rusya’nın Yakıt ve Enerji Kompleksinin İşverenler Birliği (RaEl Birliği) arasında bir sözleşme yapıldı. Rusya’nın önde gelen danışmanlık şirketinin yüksek vasıflı uzmanları müşteri faaliyetlerinde komple hukuki destek sağlamayı taahhüt etmişlerdir.
Koreli Konsorsiyum olan Central Corporation Konsorsiyumu Moskova Temsilciliği RosCo – Legal Advise’nin müşterisi oldu: hukuk hizmetleri sözleşmesi imzalanmıştır. 
RosCo Şirketi ile Atlasjet Hava Yolları’nın Rusya Temsilciliği arasında muhasebe hizmetleri sözleşmesi imzalanmıştır.
Cahan Grubu (Azerbaycan), Rusya sınırlarında yürüttüğü finansal ve ekonomik faaliyetlerinde kapsamlı bir hukuki desteğimizi almak üzere RosCo Legal Advise’yi seçti. Danışmanlık şirketi uzmanlarının geniş tecrübeleri, profesyonelliği ve yetkileri, gittikçe daha büyük yabancı müşterileri çeker: RosCo hala Rusya’nın danışmanlık pazarının amiral gemisi olmaya devam ediyor.
Ticari işletmeler için anahtar teslimi müzik ve bilgi markalaşma alanında dünyanın önde gelen oyunculardan biri müşterimiz oldu. DigiSky, perakendecilik, fitness endüstrisi, otelcilik ve bankacılık vb. gibi bir çok alanda faaliyet gösteren şirketlerin ticari markalarla ilgili Rusya’daki promosyon faaliyetlerini başarıyla sürdürür.
Yabancı müşterilerimizin sayısı ünlü Hong Kong’lu üretici markası sayesinde artmıştır. Ninhua Group co., Ltd. Şirketinin Rusya Temsilciliği ile hukuk ve muhasebe hizmetleri sözleşmesi imzalanmıştır.
Yakın geçmişten beri, bünyesinde yabancı uyruklu elemanları aktif bir şekilde çalıştıran REDMOND adlı bir büyük sanayi korporasyonu müşterimiz oldu.
Başarılı şirketlerden biri daha RosCo ile işbirliği yoluna girdi. Bu şirket, “Neftegazovaya Vertikal” adlı bir ulusal analiz dergisidir.
Rusya’daki ilk Fransız İşletmesi “RUSKON” K.A.Ş. “RosCo Danışmanlık ve Denetim” Şirketi’nin müşterisi oldu: kurumsal hukuk alanında hukuk hizmetleri sözleşmesi imzalandı.
1 24 25 26 27 28 43