Hakkimizda haberler - sayfa 30

“NPTS “Ştandart” Limited Şirketi, “RosCo – Danışmanlık ve Denetim” Şirketine göç hukuku hizmetlerinden yararlanmak üzere başvurdu. Şirket uzmanları, yabancı uyruklu vatandaşları için iş sözleşmesinin yapılması, bulundukları adreslerinde kaydının yaptırılması, işe alındıklarına dair bildirinin yapılması gibi tam dosyanın hazırlanması ve resmi organlarıyla işbirliğinin kurulması için yüksek vasıflı hizmetlerini vermektedir.
Midea Şirketinin Rusya Temsilciliği, “RosCo” Şirketine yabancı uyruklu vatandaşlarının Rusya’da çalışma ruhsatının alınması için evrak hazırlama işini yaptırmaktadır.
Fransa şirketi AC Refrigeration CIS’in Rusya Temsilciliği “RosCo” Şirketine profesyonel muhasebe hizmetlerinden yararlanmak üzere başvurdu. Danışmanlık şirketi uzmanları, raporlama görevini üstlendiler.
“RosCo – Danışmanlık ve Denetim” Şirketine ticari işletmeler dışında kamu kuruluşları da güven göstermektedir: ünlü hayır kurumu “Renessans” ile hukuk hizmetleri sözleşmesi imzalanmıştır. 
Rusya’nın tanınmış mobilya üreticisi, “RosCo” Şirketini güvenilir partneri olarak seçti: “Stilnıye Kuhni” Şirketi ile göç hukuku alanında danışmanlık hizmeti sözleşmesi imzalanmıştır.
“RosCo” Şirketinin sürekli müşteri listesine en büyük mısırlı kredi kurumunun temsilciliği eklenmiştir. Danışmanlık şirketi uzmanları, “MİSR” Bankasının Rusya Şubesine muhasebecilik hizmetlerini verecekler.
“RosCo – Danışmanlık ve Denetim” uzmanlarının profesyonelliği ve geniş tecrübesi Koreli şirketler tarafından takdir edilmektedir: GS Caltex adlı tanınmış şirketin Rusya temsilciliği ile hukuk hizmetleri  sözleşmesi imzalandı. 
YILKAL adlı bir Türk sanayi şirketi, “RosCo – Danışmanlık ve Denetim” şirketi ile işbirliği seçti: Rusya’da şirket kurulması ile ilgili hizmet sözleşmesi imzalanmıştır.
MAVİ markalı ünlü Türk kot üreticisi “RosCo” şirketinin müşterisi oldu: Rusya’daki bölümü için mali denetim sözleşmesi imzalanmıştır. 
Dünyaca ünlü video oyunu yapımcısı Rusya’daki faaliyetlerine destek sağlanması ile ilgili profesyonel hizmetlerden yararlanmak üzere “RosCo” şirketine başvurdu: Nintendo ile “RosCo – Danışmanlık ve Denetim” şirketleri arasında zorunlu mali denetimin yapılması için bir sözleşme imzalandı.
1 28 29 30 31 32 44