Hakkimizda haberler - sayfa 31

RosCo Şirketi yüksek vasıflı uzmanları ile dünyaca ünlü Nurteco Şirketin Rusya’daki temsilciliği için hukuki destek anlaşması ile hizmet vermeye başlamıştır. 
RosCo Şirketin müşterilerine Sanovel adlı bir Türk şirketi eklendi. Danışmanlık Şirketi uzmanları, temsilciliğin Rusya’daki faaliyetleri ile ilgili profesyonel hukuki hizmetlerini sunar.
Tuyap adlı bir Türk şirketi RosCo uzmanlarına profesyonel yadım almak üzere başvurmuştur: Rusya temsilciliğinin akreditasyonu için hukuki hizmetler anlaşması imzalanmıştır.
RosCo - Consulting & audit Şirketi ile ATEKSIS adlı büyük Türk şirketi arasında kurumsal hukuku alanında hukuki hizmetler anlaşması imzalanmıştır.
“Barbecue” restoran zincirine muhasebecilik hizmetlerin verilmesi başlanmıştır. RosCo Şirketin uzmanları tarafından muhasebe kayıtların tutulması, devlet vergi organlarına raporların zamanında verilmesi dahil olmak üzere restoranın Rusya’daki faaliyetleri ile ilgili muhasebecilik hizmetleri sunulmaktadır. Bunun dışında, Moskova’da bulunan şirketin yönetimine profesyonel danışmanlık hizmeti de sunulmaktadır.
B & T Gruppo adlı İtalyan şirketi ile RosCo Şirketi arasında Rusya temsilciliğinin muhasebe işlerinin takibi için bir anlaşma imzalanmıştır. Anlaşma kapsamında, RosCo-Consulting & Audit Şirketin uzmanları temsilciliğin muhasebe kayıtlarını tutar ve devlet vergi organları ile iletişimini sağlar.
RosCo Şirketin tecrübeli avukatları, Trade Winds Real Estate N.V. şirketin Rusya temsilciliğinin açılması kapsamında profesyonel hukuki hizmetlerin verilmesini üstlenmişler.
“RosCo – Danışmanlık ve Denetim” Limited Şirketi, “Yüksek Kalite Standardı” onursal unvanıyla “Ulusal Kalite Markası” – 2015 Rusya Ödülünü kazandı. 
“Stroitelnıy Trest No.14” Limited Şirketi adlı Beyaz Rusya’nın önde gelen inşaat şirketilerinden biri RosCo Şirketin uzmanlarını Rusya’daki şubesinin açılması için görevlendirdi. 
Rusya’da tanınan tekstil üreticisi RosCo Şirketine profesyonel desteğin sağlanması amacıyla başvurdu. Önde gelen danışmanlık şirketimizin uzmanları “Dilan-Tekstil” Limited Şirketin finansal ve ekonomik faaliyetlerinin denetimini gerçekleştiriyor. 
1 29 30 31 32 33 43