Hakkimizda haberler - sayfa 32

RosCo Şirketi, Şanghay İşbirliği Örgütünün İş Kulübu’ne (ŞİÖ İK) yüksek kaliteli danışmanlık hizmetlerini veriyor. 
RosCo Şirketi, Brand4Rent Ajansın Rusya’daki ofisin açılması amacıyla bu şirketle işbirliğini kurdu. İşbirliği ile ilgili karar, RosCo-Consulting & audit Şirketin pürüzsüz ünü ve uzun yıllar boyunca Rusya’nın piyasasında edinilen başarılı iş tecrübesi konusundaki doğru bilgilere dayanarak işveren tarafından alınmıştır.
Büyük Türk şirketilerinden biri daha RosCo Şirketin profesyonelliğini, yetkisini ve büyük tecrübesini tercih etti:  Cemilozgur Şirketi ile Rusya şubesinde denetim hizmetleri için anlaşma imzalanmıştır.
RosCo – Consulting & audit Şirketin geniş müşteri portföyüne bir ünlü müşterisi daha eklendi. Bu müşteri, AJZ Engineering GmbH adlı bir Alman mühendislik şirketidir.  Yapılan anlaşma çerçevesinde, RosCo Şirketi tarafından işverene Rusya’daki şubesinin akreditasyonu ile ilgili profesyonel hukuki hizmetler sunulmaktadır.
RosCo Şirketi türk ticari markası olan Aziz-bebe’nin Rusya’da tescil işlemleri kapsamında ve de Şirket’in Türkiye Cumhuriyeti’nde sunulan teşvikten yararlanabilmesi için gerekli olan  profesyonel hukuki desteği sağlayacaktır. RosCo Şirketi’nin personelinin uzmanlık alanı sadece muhasebe ve hukuki danışmanlık hizmetleri ile sınırlı kalmayarak, aynı zamanda yabancı yatırımcı şirketlerin Rusya Federasyonu’nda sürdürdükleri faaliyetleri sırasında her türlü destek sağlanmaktadır.
Türk firması Fibrobeton ile RosCo Şirketi arasında, firmanın Rusya Federasyonu’ndaki ticari faaliyetini sürdürmesi sırasında danışmanlık hizmet sözleşmesi imzalanmıştır. 
İlaç sektöründeki faaliyetini sürdüren birçok firma işbirliği partneri olarak RosCo-Consulting & Audit şirketini tercih etmektedir. RosCo Şirketi’ne hukuki hizmet sunulması talebinde bulunan AGİO ünvanlı Hindistan’ın ilaç üretim ve pazarlama firmasının temsilciliği da istisna olmamıştır.
RosCo Şirketi’nin müşteri pörtföyündeki yabancı büyük devlet şirketlerin sayısı her yıl hızlı artış göstermektedir. RosCo-Consulting & audit ile General Insurance Corporation of India’nın Rusya temsilcilik ofisi arasında hukuki destek sözleşmesi imzalanmıştır.
Dünyaca ünlü LECO şirketinin Rusya’daki temsilcilik ofisine hukuki destek projesinin çalışmalarına başlanmıştır.
RYSTAD ENERGY AS (Norveç) temsilcilik ofisi ile RosCo Şirketi arasında muhasebe ve hukuki hizmet sözleşmesi imzalanmıştır. Uluslararası alanda faaliyette bulunan birçok partnerimiz, Rusya’da danışmanlık  hizmet alanında, sunduğu hizmetlerin yüksek kalitesi ve uzun yıllardaki deneyimi ile RosCo Şirketi’ni tercih etmektedir.
1 30 31 32 33 34 43