Hakkimizda haberler - sayfa 21

En büyük Rus üreticisi olan NPO SSK ile hukuki destek anlaşması imzalanmıştır.
Gıtıs kalkınma fonu RosCo’ya profesyonel hizmet başvurusunda bulunmuştur: denetleme hizmetlerin sunulmasına dair anlaşma imzalanmıştır.
RosCo Şirketler grubu 2018 sonuçlarının değerlendirmelerine göre Ekspert A sıralamasında yüksek yere layık görülmüştür.
Branpool East şirketi temsilciliği ile Rosco-Consulting & Audit arasında profesyonel hukuki hizmet sözleşmesi imzalanmıştır. Hizmet paketi 7/24 tam müşteri desteğini içermektedir: göçmenlik yasası alanındaki güncel sorunların çözümü (resmi belgeler, devlet kurumlarıyla etkileşim) ve deneyimli avukatların danışmanlık hizmetleri.
Rosco-Consulting & Audit şirketler grubu ile Nuctech çin şirketinin Rusya’daki temsilciliği arasında personel denetiminin gerçekleştirilmesine dair anlaşma imzalanmıştır.
Rosco-Consulting & Audit şirketler grubu ile rus şirketi Presium arasında hukuki hizmet anlaşması imzalanmıştır. RosCo uzun yıllar boyunca Rusya Federasyonu’nda faaliyetini sürdüren yabancı ve rus şirketleri ile çalışıp, her gün sahip olduğu yüksek profesyonellik seviyesini ve itibarını teyit etmektedir.
Rosco-Consulting & Audit şirketinin müşteri portföyüne Salım Petroleum Development N.V. ünvanlı dev petrol şirketi dahil olmuştur: Akreditasyon hizmetlerinin yerine getirilmesine dair kontrat imzalanmıştır. 
ALPMA Şirketinin Rusya Temsilcilik Ofisi, RosCo’dan göç hukuku alanında hizmet almaya başladı. RosCo Danışmanlık ve Denetim, 2004 yılından itibaren çeşitli iş kollarında faaliyetlerini yürütüyor. Önde gelen danışmanlık şirketimizin başarısı, üç temele dayanır. Bunlar, Rusya pazarında 15 yıllık iş tecrübesi, yetenekli yönetim ve profesyonel ve yetkili uzman ekibidir.
Mahkemede davanın görülmesi, çok uzun ve karmaşık bir süreçtir. Fakat tecrübeli bir avukata zamanında başvurulursa, her şey düzelebilir. Türk Şirketi olan StarGrup’un Moskova Temsilciliği, doğru bir yol seçerek RosCo Legal Advise ile hukuk hizmetleri sözleşmesini imzaladı. Bundan sonra yetkili ve sorumlu bir avukat şirketi mahkemede vekaleten temsil edecektir.
Her defasında yetkili ve profesyonel bir avukat aramamak veya hukuk departmanı ile ilgili şirket masraflarını azaltmak için dışarıdan hizmet alarak hukuk hizmetlerinden yararlanmak mantıkli bir seçim olabilir. Alman şirketi olan Covestro’nun Rusya şubesinin yönetimi bu yolu izleyerek abonelik hukuk hizmetleri sözleşmesini RosCo ile imzalamıştır.
1 19 20 21 22 23 43