Hakkimizda haberler - sayfa 23

RosCo’nun geniş müşteri portföyüne Rus şirketi olan FABREEX dahil oldu: personel denetimi ve mali denetim danışmanlığı sözleşmesi imzalandı.
RosCo Danışmanlık ve Denetim Şirketi, önde gelen Amerikan şirketi CNH Industrial Rusya Şubesi ile envanter sayımlarında profesyonel destek sözleşmesini yaptı. RosCo uzmanları, çeşitli faaliyet konulu ve ölçekli işletmelerde envanter sayımlarının organize edilmesi ve yürütülmesi konusunda geniş tecrübelere sahiptir. Bunun sayesinde müşteriler şirketimizi tercih ederler.
RosCo Danışmanlık ve Denetim Şirketi uzmanlarının hesabında üstün ustalıkla çözülmüş birçok sorun ve başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiş birçok proje var. Danışmanlık şirketimize en çok yabancı yatırımcılar güvenir: Rollmech Automotive adlı bir Türk şirketi daha, Rusya Temsilcilik Ofisinin personel seçimi ile muhasebe hizmetini profesyonellere vererek RosCo’nun müşterisi oldu.
Biyometrik verifikasyon alanında lider olan Çin Şirketi ZKTeco, hukuk hizmetlerinin güvenilir ve sorumluluk bilen tedarikçisi olarak RosCo Danışmanlık ve Denetim Şirketini seçti. Danışmanlık şirketinin hukukçuları, ZKTeco Rusya Temsilcilik Ofis faaliyetlerinin Rusya Federasyonu mevzuatına uygun olarak yürütülmesi için profesyonel hukuki destek hizmetlerini sunacaklar.
Proshyan Konyak Fabrikası’nın Moskova Temsilcilik Ofisi ile hukuk hizmetleri sözleşmesi imzalandı. Rusya’nın önde gelen danışmanlık firması bünyesinde çalışan uzman ekibinin olumlu itibarı ve en yüksek profesyonelliği sayesinde büyük Ermeni şirketi RosCo Danışmanlık ve Denetim Şirketini seçti. İleride hukuk alanında tecrübeli ve yetkili uzmanlarla uzun süreli ve başarılı bir işbirliği şirketlerimizi bekler.
China Merchants Group Şirketler grubunun Moskova temsilciliği hukuki destek hizmetleri için RosCo-Legal Advice’i tercih etti. Danışmanlık şirketi için Çin Ulusal Sanayi Sektörü liderlerinden biri ile çalışmak şeref olduğu kadar, China Merchants Group şirketi için de Rusya’nın danışmalık hizmet sektörünün tartışmasız önde gelen şirketi, Rusya’nın ekonomisinin gelişiminde büyük katkıları bulunan ve bu konuda birçok ödüle laik görülen şirket ile çalışmak ta aynı şekilde şereftir.
RosCo- Consulting & Audit şirketinin sürdürdüğü faaliyetinin temel prensiplerinden biri hukuki, muhasebe ve denetleme olmak üzere çeşitli alanlarda danışmanlık hizmetlerinin sunulmasıdır. Birçok yabancı ve rus şirket RosCo uzmanlarının profesyonellik seviyesine ve donanımına güvenmektedir. Denetleme hizmetlerin sunulmasına dair başvuruda bulunan Skol Kavayolu şirketi de doğru istikamette hareket etmektedir.
Norveçli gıda katkı maddeleri üreticisi Vitaliv ile RosCo- Consulting & Audit arasında muhasebe ve hukuki hizmet sözleşmesi imzalanmıştır. Müşterilerimiz sıkça komple hizmet paketimizden yararlanmayı tercih ediyorlar, mesela şirketin sürdürdüğü faaliyetinin komple muhasebe ve hukuki desteğinin yapılması.
CGTech şirketinin Rusya’daki temsilciliğine hukuki destek hizmet sözleşmesi imzalanmıştır. Modern ekonomideki birçok sektördeki en büyük şirketler, tartışılmaz pozitif itibarımız ve birçok yıllık faaliyete dayanan deneyime istinaden önde gelen danışmanlık şirketi RosCo-Legal Advice’i tercih ediyorlar.
Doğru personel seçimi ve düzgün personel kayıt çalışmalarının yapılması, Şirketlerin sürdürdüğü ticari ve mali faaliyetini direk etki etmektedir. Bundan dolayı birçok şirket bu konudaki desteğin yapılması amacı ile RosCo- Consulting & Audit gibi güvenilir danışmanlık şirketlerine başvurmaktadır. PASKAL MEDİKAL Limited Şirketi bize personel denetimi hizmetlerinin sunulması başvurusunda bulunmuştur: RosCo’nun deneyimli uzmanları şirketin personel yapısını ve potansiyelini incelemesi ve analizi sonucunda müşterilerimize bu alanda danışmanlık hizmetini vermektedir.
1 21 22 23 24 25 43