DUBAİ MERKEZLİ POLAR STAR LOJİSTİK YENİ BİR ROSCO MÜŞTERİ

RosCo, Dubai'den Polar Star Logistics için Rusya'da bir banka hesabı açma sürecini başarıyla yönetti.

Polar Star Logistics, genel kargodan tehlikeli mallara, büyük boyutlu kargolardan devlet projelerine ve endüstriyel ekipmanlardan depolamaya kadar çeşitli karmaşıklıktaki taşımaların düzenlenmesinde uzmanlaşmıştır. Polar Star Logistics'in küresel merkezi Dubai, BAE'de bulunuyor ve burada havayolu hizmeti ve denetiminden sorumlu ikinci bir bölüm bulunuyor. Şirket dünya çapında 26'dan fazla havalimanında yüksek düzeyde hizmet sunmakta ve 165'ten fazla ülkede hava, demir ve denizyolu taşıyıcılarıyla ortaklıkları bulunmaktadır.


polarstar-logo.jpg

Polar Star Logistics, Rusya'da bir banka hesabı açma konusunda yardım almak için RosCo'ya başvurdu. RosCo personeli, şirketin gereksinimlerinin kapsamlı bir analizini yaptı ve deneyimlerine ve bankacılık prosedürleri hakkındaki derin bilgilerine dayanarak, bir Rus bankasında başarılı bir şekilde hesap açmak için bir strateji geliştirdi.

RosCo ekibi, gerekli tüm prosedürlerin sorunsuz bir şekilde yürütülmesini sağlamak için banka ve Polar Star Logistics ile proaktif bir şekilde çalıştı. Gerekli belgeler sağlandı, hesap gereksinimleri doğrulandı, banka ile görüşmeler yapıldı ve gerekli tüm formların doldurulmasına yardımcı olundu.