Hakkimizda haberler - sayfa 35

Ukrayna’nın bitkisel yağ ve öğün üreticisi Pologovskiy Yağ Ekstraksiyon tesisi RosCo-Consulting & Audit tarafından sunulan profesyonel danışmanlık hizmetlerinden yararlanmayı tercih etmiştir.
Birkaç yıldır, Bağımsız Devletler Topluluğundaki iş adamları ve kuruluşlar Rusya Federasyonu’ndaki ticari faaliyetlerini sürdürmeleri sırasında, güvenliğin ve devamlılığın simgesi haline gelen RosCo Şirketi’nin hizmetlerinden yararlanmayı tercih etmektedir. Beyaz Rusya’nın ‘Stroitelno-montajnıy trest № 27’ Anonim Şirketi bizi tercih eden kuruluşlardan biridir.
Teknocon Şirketler Grubu RosCo Şirketi’nin uzman personelinin yardımı ile Rusya Federasyonu pazarına giriş yapmıştır. Danışmanlık büromuzun uzman personeli türk partnerimizin Rusya’daki ticari faaliyetini sürdürebilmesi için gerekli olan tüm hukuki işlemleri yüksek kalitede yerine getirmişlerdir.  
Türkiye’nin inşaat sektöründeki dev şirketlerden biri olan Villa Yapı ile RosCo Şirketi arasında, Şirket’in Rusya Federasyonu’ndaki faaliyeti sırasında kapsamlı danışmanlık hizmet sözleşmesi imzalanmıştır.
Çin’in SF-Express firması Rusya Federasyonu’nda şirket kurma ve sürdürdüğü faaliyetinin desteklenmesi yönündeki tüm taahhütleri RosCo-Consulting & Audit Şirketi’nin uzman personeline devir etmiştir.  Yakında rus vatandaşları Rusya Federasyonu’nun çeşitli bölgelerinde şirketin şubelerinde hizmetlerinden yararlanabileceklerdir.  
Çin firması Sinopec ile şirketimiz arasında imzalanan sözleşmenin şartları uyarınca, tarafımızca müşterimizin Rusya’daki temsilcilğinin faaliyetinin denetimi gerçekleştirilecektir.
RosСo | Consulting & audit ile uluslararası alanda faaliyetini sürdüren Petainer Şirketi’nin Rusya temsilciliği personelcilik sektöründeki hizmet sözleşmesi imzalanmıştır.
RosCo Şirketi Kasım 2014 tarihinde düzenlenen sürdürdüğü denetim faaliyetinin ve profesyonellik anlayışının dış denetim prosedürlerinden başarı ile çıkmıştır. SRO NP 'Rusya Denetim Dairesi' tarafından düzenlenen denetim prosedürleri uyarınca şirketimizin sürdürdüğü faaliyeti hakkında olumlu not verilmiştir (242 nolu 18.12.2014 tarihli kararı ile).
RosCo şirketi olarak tüm müşterilerimizin, ortaklarımızın ve arkadaşlarımızın yeni yılını kutlamaktan mutluluk duyarız!
Türkiye’nin Yiber Electronic markası, Rusya’daki faaliyetinin muhasebe ve hukuki desteğinin yapılması amacı ile RosCo Şirket’ini tercih etmiştir.
1 33 34 35 36 37 44