Hakkimizda haberler - sayfa 37

Uluslararası alanda faaliyetini sürdüren firmalara yüksek kalitedeki danışmanlık hizmetlerini veren RosCo Şirketi, Web Retail s.r.o. Şirketi’ne Rusya Federasyonu’ndaki faaliyetini sürdürmesi sırasında gerekli hukuki desteği sağlamayı üstlenmiştir.
RosCo Şirketi ile Almanya’nın LandesBank Berlin (LBB) bankasının Rusya’daki temsilciliği arasında resmi imzalanan hukuki destek sözleşmesi, gelecekteki işbirliği gelişiminin ilk adımıdır.
Amerikanın meşhur restoran zinciri markası Schlotzsky's Rusya’daki faaliyetine başlamıştır. Rusya’da açılan ilk restorana hukuki ve mali destek hizmetleri RosCo Şirketi’nin uzman personeli tarafından sunulacaktır.
Rusya Federasyonu’nda ticari faaliyetini sürdüren Almanya’nın dev şirketi Verbatim, hukuki destek hizmetleri için RosCo Şirketi’nin uzman personelini tercih etmiştir.
RosCo Şirketi’nin temsilcileri, Hindistan Ticaret ve Sanayi Odasının desteği ile Hindistan İhracatçılar Federasyonu (FİEO) tarafından düzenlenen ‘İndia Show 2014’ ünvanlı uluslararası fuara katılmıştır. Hindistanlı üreticilerinin katıldığı Hindistan Milli fuarı 24 ile 26 Eylül 2014 arasında Crocus Expo fuar alanında düzenlenmiştir.
Dünyanın en ünlü kaynaklı tel örgü ve beton çeliği üreticilerinden biri Rusya’daki temsilciliğine hukuki destek sözleşmesini imzalayıp, RosCo Şirketi’nin deneyimine ve profesyonellik seviyesine güvendiğini göstermiştir.
Türkiye’nin en büyük elektrik ürün üreticilerinden biri olan GI İmaj Holdingi, RosCo Şirketi ile profesyonel danışmanlık hizmet sözleşmesini imzalamıştır. Birçok ünlü yabancı şirketin temsilcilikleri ve şubeleri, şirketimizin çeşitli ticari alanlardaki deneyimine ve profesyonellik anlayışına güvenerek RosCo Şirketi’nin hizmetlerinden yararlanmayı tercih etmektedir.
RosCo Şirketi ile inşaat malzemesi ve madencilik ekipmanları üretici ve tedarikçi firması  DRESSTA (Polonya) arasında, Rusya’daki faaliyetininin hukuki destek sözleşmesi imzalanmıştır.
Beyaz Rusya Ulaştırma ve İletişim Bakanlığı’nın bünyesinde bulunan ‘Belgiprodor’ devlet kuruluşu ile şirketimiz arasında hukuki destek anlaşması imzalanmıştır.
Vefa Holding danışmanlık hizmet alanında RosCo Şirketi’nin hizmetlerinden uzun vadeli yararlanan şirketlerden yenisi olmuştur. RosCo Şirketi’nin uzman personeli Vefa Holding Rusya’daki Temsilciliğine muhasebe ve hukuki hizmetleri sunmayı üstlenmiştir.
1 35 36 37 38 39 44