Hakkimizda haberler - sayfa 34

RYSTAD ENERGY AS (Norveç) temsilcilik ofisi ile RosCo Şirketi arasında muhasebe ve hukuki hizmet sözleşmesi imzalanmıştır. Uluslararası alanda faaliyette bulunan birçok partnerimiz, Rusya’da danışmanlık  hizmet alanında, sunduğu hizmetlerin yüksek kalitesi ve uzun yıllardaki deneyimi ile RosCo Şirketi’ni tercih etmektedir.
Ulusal Uzay Araştırma ve Teknoloji merkezinin (AO NSKİT) Rusya Federasyonu’ndaki temsilcilik ofisi, sürdürdüğü faaliyetin desteklenmesi için RosCo-Consulting & audit’i tercih etmiştir.
RosCo Şirketi uzmanları Rusya ve Kore arasındaki ticari-ekonomik işbirliği gündemi altında geçen yuvarlak masa toplantısına ve Güney Kore’deki partnerler ile dış ticaret işbirliği ile görevlendirilen heyetin tanıtımı prosedürüne katılmışlardır. 
RosCo-Consulting & audit ile Almanya’nın en büyük tıbbi ekipman satıcılarından biri olan IMKO Medizintechnik GmbH. firmasının Rusya temsilciliği arasında hukuki destek sözleşmesi imzalanmıştır.
İngiltere’nin taşımacılık ve lojistik alanında faaliyetini sürdüren Free Road LLP firması, Rusya Federasyonu’nda sürdürdüğü faaliyeti sırasında danışmanlık hizmetlerin sunulması amaçlı RosCo Şirketi ile sözleşme imzalamıştır. Firmanın Rusya temsilciliği 2006 yılında açılmıştır.
Türkiye’nin Temeltaş firmasının Rusya’daki temsilciliği ile RosCo Şirketi arasında, fırmanın Rusya Federasyonu’nda sürdürdüğü faaliyeti sırasında hukuki destek sözleşmesi imzalanmıştır. RosСo-Consulting & audit yabancı partnerlerine hukuki destek ve outsoursing muhasebe hizmet alanındaki hizmetlerin sunulması yeterli düzeydeki kapasiteye ve profesyonelliğe sahip olduğunu birçok kez ispatlamıştır. 
Walltopia şirketinin Rusya’daki şubesi ile RosCo-Consulting & audit arasında geniş kapsamlı muhasebe ve hukuki hizmet sözleşmesi imzalanmıştır.
RosCo Şirketi’nin profesyonel uzmanları tarafından, DWT firmasına, Rusya’da sürdürdüğü faaliyeti sırasında hukuki ve danışmanlık hizmetleri sunulmaya başlanmıştır. Yabancı şirketlerin gerekli seviyedeki hukuki desteği alması, Rusya’daki yatırımcılık ve piyasaya yenilikleri sürmesi gibi faaliyetlerin uzun vadeli ve başarılı şekilde sürdürülmesinin temellerinden biridir.
Alman üretici firması Werzalit, diğer börçok şirketin yaptığı gibi, Rusya Federasyonu’nda temsilcilik akreditasyonu için muhasebe ve hukuki hizmetleri sunan Rusya’nın önde gelen danışmanlık şirketine başvuruda bulunmuştur. RosCo-Consulting & audit, uzun yıllardır yabancı şirketlerin Rusya’daki başarılı faaliyetinin simgesi olarak kabul edilmektedir.
Dünya devi HYUNDAİ, RosCo Şirketi ile olan danışmanlık hizmet sözleşmesini uzatmıştır. Koreli üretici firma, Rusya’nın önde gelen danışmanlık şirketi tarafından kendisine sunulan hizmetlerinden memnuniyeti sonucunda, uzun yıllar olduğu gibi, bizimle olan işbirliği süresini uzatma kararını vermiştir.
1 32 33 34 35 36 44