Hakkimizda haberler - sayfa 36

RosCo | Consulting & audit hukuk uzmanları, Moskova Ticaret va Sanayi Odalasının konferans salonunda geçen ‘İşverenlerin 2015 yılında patent uyarınca yabancı uyruklu personeli çalıştırması için bilmesi gerekenler’ adı ile geçen yuvarlak masa toplantısına katıldılar.
Laboratuvar  sektöründeki faaliyetlerini sürdüren kuruluşlar birliği  ‘Tıbbi Laboratuvar federasyonu’ ile RosCo Şirket arasında muhasebe ve hukuki hizmet sözleşmesi imzalanmıştır.
RosCo Şirketi ZAO ‘Expocentre’ tarafından Rusya Federasyonu Sağlık Bakanlığı ve Sosyal Kalkınma Bakanlığının desteği ile düzenlenen 24’cü Uluslararası ‘Sağlık hizmetleri, tıbbi malzeme ve ilaçlar’ fuarına katılmıştır.
PetroVietnam Şirketi (PVN) ile RosCo | Consulting & audit arasında, Şirket’in Rusya’daki faaliyetini  hukuki destek sözleşmesi imzalanmıştır.  
RosCo Şirketi ile Shreder Şirketler Grubunun Rusya’daki temsilciliği arasında hukuki destek sözleşmesi imzalanmıştır.
RosCo Şirketi ile dış cephe alanda faaliyetini sürdüren Metal Yapı Şirketleri arasında imzalanan Rusya’da hukuki ve muhasebe hizmet sözleşmesi devreye girmiştir.
Yeni bir yabancı partner ile işbirliğine başladık. Almanya’nın süt ürünleri üreticisi Zott RosCo Şirketi ile hukuki destek kontratını imzalayarak, Şirket’imizin profesyonellik anlayışına ve deneyimine güvenini göstermiştir.
Kore’nin Bella-Systech firması şirketimizle Rusya’daki temcilciliğinin hukuki destek sözleşmesini imzalayıp, RosCo Şirketi’nin profesyonel kadrosunu tercih etmiştir.
‘ Rusya’daki yabancı uyruklu yatırımcı kuruluşlara danışmanlık hizmetlerinin sunulması’ alanında RosCo | Consulting & audit Rusya’da 15 cisi düzenlenen ‘Rusya’nın en iyi 100 kuruluşu’ 2014 yılındaki ödülüne layık görülmüştür.
Almanya’nın Trivisio Şirketi’nin Moskova temsilciliği  RosCo Şirketi’ne profesyonel hukuki hizmet talebinde bulunmuştur.  Aramızda geçen görüşmelerin sonucunda temsilciliğin Rusya’daki ticari  faaliyetinin destek kontratı imzalanmıştır.
1 34 35 36 37 38 44