Hakkimizda haberler - sayfa 39

Rosco Şirketi’nin geniş müşteri listesine bir şirket daha eklenmiştir. Faaliyetine 1977 yılında başlayan ‘Makel’ Şirketler grubu Rosco Şirketi’nin danışmanlık bölümünün deneyimi ve yüksek uzmanlık seviyesine güvenerek Şirketi’mizin hukuki alandaki hizmetlerinden yararlanmayı tercih etmiştir.   Rosco Şirketi’nin geniş müşteri listesine bir şirket daha eklenmiştir. Faaliyetine 1977 yılında başlayan ‘Makel’ Şirketler grubu Rosco Şirketi’nin danışmanlık bölümünün deneyimi ve yüksek uzmanlık seviyesine güvenerek Şirketi’mizin hukuki alandaki hizmetlerinden yararlanmayı tercih etmiştir.  
RosCo Şirketi kozmetik ürün sektöründe faaliyetini sürdüren ünlü japon şirketi POLA İnc. İle hizmet sözleşmesini imzalayıp, sözleşmenin şartları uyarınca Rusya Federasyonu’ndaki faaliyetine  hukuki destek verecektir.  RosCo Şirketi kozmetik ürün sektöründe faaliyetini sürdüren ünlü japon şirketi POLA İnc. İle hizmet sözleşmesini imzalayıp, sözleşmenin şartları uyarınca Rusya Federasyonu’ndaki faaliyetine  hukuki destek verecektir. 
Türk fast food lokantalar zinciri ‘Polentantuni’ RosCo Şirketi ile Rusya’daki ticari faaliyetileri için hukuki ve muhasebe destek sözleşmesini imzalamıştır. Türk fast food lokantalar zinciri ‘Polentantuni’ RosCo Şirketi ile Rusya’daki ticari faaliyetileri için hukuki ve muhasebe destek sözleşmesini imzalamıştır.
4 Aralık tarihinde Moskova Ticaret ve Sanayi Odasında Başkentteki orta ve büyük ölçekli işletmelerin teşvik çalışmaları çerçevesinde orta ve büyük ölçekli işletmelere devlet ihalelerine katılma fırsatlarının tanınma düzeni’nin incelendiği yuvarlak masa toplantısı geçmiştir. 4 Aralık tarihinde Moskova Ticaret ve Sanayi Odasında Başkentteki orta ve büyük ölçekli işletmelerin teşvik çalışmaları çerçevesinde orta ve büyük ölçekli işletmelere devlet ihalelerine katılma fırsatlarının tanınma düzeni’nin incelendiği yuvarlak masa toplantısı geçmiştir.
RosCo Şirketi ile Ant Yapı Şirketi arasında hukuki hizmet sunumu ile ilgili sözleşme imzalanmıştır. RosCo Şirketi ile Ant Yapı Şirketi arasında hukuki hizmet sunumu ile ilgili sözleşme imzalanmıştır.
Rosco Şirketi devamlı çalıştığı müşterilerine ek avantajların sağlanması amaçlı program hazırlamıştır. Belirtilen programın şartlarına göre Rosco Şirketi'nin müşterileri kendilerine hukuk hizmet sunulması talebinde bulunmaları durumunda kendilerine özel hazırlanan 'Devamlı müşteri indirim kartı' kullanım hakkı tanınacaktır.   Rosco Şirketi devamlı çalıştığı müşterilerine ek avantajların sağlanması amaçlı program hazırlamıştır. Belirtilen programın şartlarına göre Rosco Şirketi'nin müşterileri kendilerine hukuk hizmet sunulması talebinde bulunmaları durumunda kendilerine özel hazırlanan 'Devamlı müşteri indirim kartı' kullanım hakkı tanınacaktır.  
Şirketimiz Uluslararası ‘2013 yılının en iyi şirketi’ Ekonomi yarışmasında sunulan hukuki hizmetlerin kalitesinin değerlendirildiği yarışmanın galibi ilan edilip, özel diplomayı alma başarısını göstermiştir. RosCo | Consulting & audit şirketi Bölgelerarası Mali ve Ekonomik Birliğinin (MFES) üyelik sertifikasını almıştır. Şirketimiz Uluslararası ‘2013 yılının en iyi şirketi’ Ekonomi yarışmasında sunulan hukuki hizmetlerin kalitesinin değerlendirildiği yarışmanın galibi ilan edilip, özel diplomayı alma başarısını göstermiştir. RosCo | Consulting & audit şirketi Bölgelerarası Mali ve Ekonomik Birliğinin (MFES) üyelik sertifikasını almıştır.
RosCo Şirketi'nin yöneticileri ülkenin önemli siyasetçilerinin, ülkenin en önemli işadamlarının, kültür, sanat, bilim, eğitim alanlarındaki temsilcilerin, spor efsanelerinin ve diplomatların katıldığı yeni yıl kutlama partisine davet edilmiştir.  RosCo Şirketi'nin yöneticileri ülkenin önemli siyasetçilerinin, ülkenin en önemli işadamlarının, kültür, sanat, bilim, eğitim alanlarındaki temsilcilerin, spor efsanelerinin ve diplomatların katıldığı yeni yıl kutlama partisine davet edilmiştir. 
Rosco Şirketi ile Carabelli Sri Şirketi arasında hukuki hizmet sunulmu ile ilgili sözleşme imzalanmıştır. Rosco Şirketi ile Carabelli Sri Şirketi arasında hukuki hizmet sunulmu ile ilgili sözleşme imzalanmıştır.
RosCo Şirketi ile Kazakistan sağlık grubu 'Mediker' arasında hukuki hizmetlerinin sunulması ile ilgili sözleşme imzalanmıştır. RosCo Şirketi ile Kazakistan sağlık grubu 'Mediker' arasında hukuki hizmetlerinin sunulması ile ilgili sözleşme imzalanmıştır.
1 37 38 39 40 41 44