Hakkimizda haberler - sayfa 38

Elit çikolata üretici firmalarından biri olarak Rusya’nın birçok bölgesinde tanınan Moskova firması ‘Frenchkiss’, RosCo Şirketi’nden danışmanlık hizmet talebinde bulunmuştur.
Türk firması ERBAY ALUMİNYUM, Rusya’daki faaliyetini sürdüren birçok uluslararası şirket gibi sunduğumuz hizmetlerden yararlanmayı tercih etmiştir. RosCo Şirketi ile imzalanan kontrat uyarınca kendisine muhasebe hizmetleri sunulacaktır.
Unicredit bankası RosCo Şirketi’ni küçük  ve orta ölçekli işletme kredi programı çerçevesindeki partner listesine eklemiştir.
RosCo Şirketi uluslararası beton döşeme üretim ve ihracat faaliyetini sürdüren Primekss  şirketine danışmanlık ve hukuki destek hizmetlerini sunmaya başlamıştır.
RosCo Şirketi, ‘GÜVEN SOĞUTMA ÜNİTELERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.’ nin Rusya’daki ticari faaliyetini sürdürmesi sırasında hukuki destekte bulunacaktır. 1987 yılında kurulan Türk şirketi olan ‘Güven soğutma üniteleri’ soğutma, klima ve havalandırma sektörlerinde hizmet veren güvenilir markalarından birisidir.
RosCo Şirketi’nin geniş müşteri listesine uluslararası alanda faaliyetini sürdüren kırtasiye ürün üreticisi ve tedarikçisi durumundaki ‘Deli’ şirketi eklenmiştir.
‘Rosko- Danışmanlık ve denetim hizmetleri’ Şirketi ile Türkiye’nin ve dünyanın  çeşitli sektörlerindeki en büyük yatırımcılarından biri olan MNG Şirketler Topluluğu’nun inşaat alanındaki temsilciliği arasında hukuki hizmet sözleşmesi imzalanmıştır.
04 Haziran 2014 tarihinde Termikel Şirketler Grubu Rosco Şirketi ile hukuki hizmet sözleşmesini imzalamıştır. İmzalanan sözleşmenin şartları çerçevesinde Rosco Şirketi yabancı uyruklu şirketlerin Rusya Federasyonu’ndaki faaliyetinin sürdürme düzeni ile ilgili profesyonel danışmanlık hizmetleri sunacaktır.
Şirketimiz 1988 yılında İstanbul şehrinde kurulan  Türk şirketi ‘ODE’nin Rusya Federasyonu’ndaki alt kuruluşuna hukuki alandaki danışmanlık ve muhasebe hizmetlerini sunmaktadır.
RosCo Şirketi uzman kadrosu ile Estonya Denizcilik Ajansı’nın Rusya’daki şubesine profesyonel hukuki destek vermeye başlamıştır.
1 36 37 38 39 40 44