Hakkimizda haberler - sayfa 40

Rosco Şirketi ile APS Engineering Company Roma S.p.A.  arasında hukuki hizmetlerin sunulması amaçlı kontrat imzalanmıştır.
Rosco Şirketi rosco.su sitesinde medya tescilini gerçekleştirmiştir.  
Rosco Şirketi ile BELOS-PLP S.A. Şirketi arasında danışmanlık hizmetleri sunulmu ile ilgili sözleşme imzalanmıştır.
RosCo Consulting & Audit şirketi muhasebe hizmetleri ve hukuki destek konularında Ştetter Gmbh şirketinin Rusya Federasyonundaki temsilciliği ile hizmet sözleşmesi imzalamıştır.
Rosco Şirketi ile MAICO-MANNESMANN kuruluşu arasında hukuki hizmetlerin sunulması amaçlı kontrat imzalanmıştır.
Rosco Şirketi ile ELİTE WORLD HOTELS otel zinciri arasında onun Rusya'nın Sankt-Petersburg şehrindeki faaliyeti sırasında danışmanlık hizmetlerinin sunulması amaçlı kontrat imzalanmıştır.
'Auditorskiye Vedomosti' dergisine muhasebe hizmetlerinin sunacak olan şirketin belirleneceği ihalede RosCo Şirketi belirtilen hizmetleri sunmasına laik görülmüştür.
Rosco Şirketinin müşterileri artık sunulan hizmetlerin bedelini sitemizden ödeme şansına sahiptir.
Fiberli ticari markası altında üretimini sürdüren Türkiye’nin en büyük LED üreticisi RosCo Şirketi ile muhasebe ve hukuki hizmet sözleşmesini imzalamıştır. Birçok ünlü uluslararası şirketin şubeleri, şirketimizin çeşitli ticari alanlardaki deneyimine ve otoritesine güvenerek, yıllardır RosCo Şirketi’nin hizmetlerinden yararlanmayı tercih etmektedir.
Rosco Şirketi ile çin 3SBio şirketi arasında hukuki hizmetlerin sunulması amaçlı kontrat imzalanmıştır.
1 38 39 40 41 42 44