Hakkimizda haberler - sayfa 41

Rosco Şirketi ARTASBOCEM Şirketi'ne hukuki hizmetleri sunmaktadır.
EAE Grubun Rusya temsilciliğinin muhasebecilik hizmetleri için imzalanan anlaşma yürürlüğe girdi. RosСo-Consulting & audit Şirketin yüksek vasıflı uzmanları muhasebe kayıtların yapılması, raporların verilmesi ve temsilcilik yönetimine danışmanlık hizmetlerinin verilmesi için görevlendirilmiştir.  
RosCo Şirketi ile GALANZ bottlers şirketi (Kazakistan)  arasında hukuk hizmetlerinin sunulması amaçlı kontrat imzalanmıştır.
Rosco Şirketi ile PETROMAT limited şirketi arasında 2013 yılına ait muhasebe evraklarının denetlenmesi amaçlı kontrat imzalanmaktadır.
Rosco Şirketi 'Tsentr Atom' Anonim Şirketi dış kaynak şeklinde muhasebe ve bütçelendirme hizmetlerinin sunulmasına dair sözleşme imzalamıştır.
Mahkeme kararına ve dava belgelerine göre, Bilanço Limited Şirketi tarafından 10.08.2012 tarihinde şirket evraklarında yapılan değişikliklerin devlet tescili için Rusya Federasyonu Moskova şehri Bölgelerarası 46 No’lu Federal  Vergi Dairesine başvuruda bulunmuştur. Yapılan değişikliklere göre 'Bilanço' Limited Şirketi olan eski ünvanı 'Rosco-Bilanço' Limited Şirketi olarak değiştirilecektir (Kısaca ünvanı 'Rosco' Limited Şirketi).
Rosco Şirketi Procommerce Bankasının partneri olarak değerleme faaliyetini sürdüren bağımsız şirket olarak akreditasyonunu tamamlamıştır.
Rosco Şirketi Federal Fikri Mülkiyet Dairesinde kiril alfabesindeki ticari ünvanının tescil işlemlerini tamamlayıp patent almıştır.
Rosco Şirketi fransız 'SNEF' Şirketi'nin Rusya Federasyonu'ndaki şubesi ile danışmanlık hizmetlerinin sunulmasına dair sözleşme imzalamıştır.
Rosco şirketi olarak tüm müşterilerimizin, ortaklarımızın ve arkadaşlarımızın yeni yılını kutlamaktan mutluluk duyarız!
1 39 40 41 42 43 44