Hakkimizda haberler - sayfa 42

RosCo Şirketi Kassbohrer Şirketi'nin Tulskaya bölgesindeki fabrikanın alım-satım operasyonu gerçekleştirmesi sırasında danışmanlık hizmetlerinin sunulmasına dair sözleşme imzalamıştır.
Rosco Şirketi 'PPF Real Estate' Holding dış kaynak şeklinde muhasebe hizmetlerinin sunulmasına dair sözleşme imzalamıştır.
Rosco Şirketi ticari ve üretim alanında faaliyetini sürdüren 'Ciko' Şirketi ile muhasebe hizmetlerinin sunulmasına dair sözleşme imzalamıştır.
Rosco Şirketi İSO 9001:2008 (GOST R İSO 9001-2008) uygunluk sertifikasını almaya hak kazanmıştır. Belirtilen sertifika şirketimizin kalite kontrol sisteminin uluslararası standartlara uygun olduğu onaylanmaktadır.
Rosco Şirketi 23.11.2012 tarihi itibarı ile 'Rusya'da akredite edilen Değerleme kuruluşları Birliği''nin üyesi olmuştur. Belge No: 1310/77-1111/12.
Rusya Federasyonu Ticaret ve Sanayi Odalarının kongre merkezinde partnerlik ilişkler içindeki yabancı şirketlerin ve tüzel kuruluşlarının Rusya Federasyonu Devlet Dairelerinin Başkanları ve uzmanları ile toplantı geçmiştir.
RosCo Şirketi Devlet Üniter 'Moskovskaya Sotsialnaya Garantiya' kuruluşu ile 2012 yılına ait muhasebe evraklarının denetim hizmetlerinin sunulması ile ilgili Sözleşme'yi imzalamıştır.
RosCo Şirketi yeni yıl bayramları dolayısı ile OOO (Limited Şirketi) kurma amaçlı başvuruda bulunan müşterilerine yeni yıl kampanyasını sunmuştur.
Rosco Şirketi inşaat sektöründe faaliyetini sürdüren 'Berksan Mühendislik' Şirketi ile 2012 yılına ait muhasebe evraklarının denetim hizmetlerinin sunulması ile ilgili Sözleşme'yi imzalamıştır.
Türk Cumhuriyeti günü kutlamaları Rusakovskaya sok. No: 24 adresindeki Holiday İnn Sokolniki otelindeki düzenlenen partide gerçekleştirilmiştir.
1 40 41 42 43 44 44