Hakkimizda haberler

ROSCO'NUN uzmanları, Türk şirketi Almark Logistics için Rusya'da bir banka hesabı açma hizmeti verildiğini duyurmaktan mutluluk duyuyor.
Rosco, Rusya'daki yabancı şirket Horizon Partners'ın bir şubesinin akreditasyonu için bir hizmet sağladı.
Moskova'nın önde gelen danışmanlık şirketinin avukatları, Türk Ermet İnşaat ile Rusya'da iş açmak için başarılı bir işbirliğinin olduğunu duyurmaktan mutluluk duyuyor.
ROSCO hukuk şirketi'nden uzmanlar, uluslararası nakliye şirketi DOR Project Logistics'in Rusya'da bir iş açmasına yardımcı oldu.
Rosco Hukuk Şirketi, Türk sivil havacılık şirketi Asya Uçuş Akademisi ile bir Rus bankasında cari hesap açmak için başarılı bir işbirliği yaptığını duyurdu.
Çeşitli endüstriler için teknolojik süreçler geliştirme konusunda geniş deneyime sahip uluslararası bir şirket olan Asos Proses Mühendisliği, ROSCO uzmanlarına personel alımı görevini bir kez daha emanet etti.
Rosco'nun avukatları, Türk Vito markasına profesyonel hukuki danışmanlık sağladı. Şirket, dünyanın dört bir yanındaki müşterilerin güvenini kazanmış pazar liderlerinden biriyle işbirliği yapmaktan gurur duyuyor.
RosCo uzmanları, Rusya'daki şubesi için nitelikli personel bulmak için Türk şirketi Global Brands Union'a hizmet verdiler.
Rosco, Türk şirketi Turk Auto'nun Rusya'da bir iş açmasına başarıyla yardımcı oldu. Rus avukatların profesyonel desteği sayesinde Türk şirketi, Rusya pazarına girmek için tüm resmi prosedürlerin üstesinden gelebildi.
ROSCO'NUN uzmanları, Olymp LLC akreditasyonu geçerken yardımcı oldu.
1 2 3 4 5 44