Hakkimizda haberler - sayfa 43

Rosco Şirketi'nin mali verilerinin incelenmesi sonucunda Rusya Federasyonu, Moskova şehri ve yurt dışındaki ticari faaliyetinin sürdürülmesi için uygun olan Moskova şehrindeki güvenilir şirketlerin listesindeki yerini korumaktadır.
Rosco Şirketi ile türk Bantboru Anonim Şirketi arasında Due Diligence hizmetlerinin sunulması amaçlı kontrat imzalanmıştır.
Şirket kurma veya şirket evraklarında değişikliklerin yapılması sırasında Rosco Şirketi'nin avukatları evrakların vergi dairelerine elektronik şekilde gönderilmesine yardımcı olacaklardır.
Rosco Şirketi Federal Fikri Mülkiyet Dairesinde markasının tescil işlemlerini başarı ile tamamlamıştır.
Rosco Şirketi Vergi Danışmanlık Dairesinin, profesyonel vergi danışmanları topluluğunun ve Avrupa Vergi Danışmanları Konfederasyonunun üyesi olmuştur.
Rosco Şirketi YUNİPRAVEKS tarafından 2010 yılının ilk yarısında düzenlenen 15-cü Federal denetim şirketlerin ve grupların belirtildiği listeye dahil edilmiştir. 2010 yılı sonuçlarına göre Rosco Şirketi'ne yüksek puan indeksi verilmiştir А++1+++1++[%].
RosCo Şirketi Rus Türk İşadamları Birliğinin (RTİB) üyesi olmuştur.
Rosco Şirketi'nin mali verilerinin incelenmesi sonucunda Rusya Federasyonu, Moskova şehri ve yurt dışındaki ticari faaliyetinin sürdürülmesi için uygun olan Moskova şehrindeki güvenilir şirketlerin listesine eklenmiştir.
Rosco Şirketi Rusya Federasyonu'nda faaliyetini sürdüren Huawei Technologies Şirketi'ne denetim ve danışmanlık hizmetlerini sunan kuruluş olarak akredite edilmiştir.
RosCo Şirketi YUNİPRAVEKS tarafından düzenlenen 14-cü Federal denetim şirketlerin ve grupların belirtildiği listeye dahil edilmiştir. 2009 yılı sonuçlarına göre Rosco Şirketi'ne yüksek puan indeksi verilmiştir А++1+++1+[%].
1 40 41 42 43 44 44